2777
2789
عنوان

شوهرم گیر بده ول نمیکنه

307 بازدید | 25 پست

دیروز گلارو آب میدادم مادرم اومد دنبالم عجله داشت منم شلنگو رها کردم فقط شیر آبو بستم شلنگ وسط حیاط بود شب ک اومدیم شوهرم عصبانی شد. سرم بداخلاقی کرد . بستنی ای ک برام خریده بودو نخوردم پشتمو بهش کردم خوابیدم .   

صبح دوتامونم فراموش کردیم باز اون بحثو پیش کشید تاچیزی گفتم گف خفه شو. دیگ طاقت نمیارم خیلی قد و تقسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا شوهرداری یه مبحث کلا پیچیده ای هست ون ساله ازدواج کردی عزیزم ؟!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

اوووووه ملت چیکارا ک نمیکنن  شوهرشون چیزی نمیگه 

طلا گم می‌کنند 

ماشین شوهر رو میترکونند 

تو یه شلنگ جمع نکردی اصلا چطور روش شد بهت بگه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اه اه شوهر منم همینه مسافرت بودیم بخاطر کفشم قوزک پام ورم کرده بود و درد می‌کرد در آوردم از کفشم بمالم به جای اینکه بگه اشکال نداره خوب میشی و فلان هی میگفت پات کثیفه کفشت رو بپوش

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

رو مرتبی وسواسه؟ مامانت همین جوری یهویی میاد دنبالت؟ 

امضاتو منم🥺😂

۶۰ هستم دلم میخواد بشم ۵۵ 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.