الان تو یه تاپیکی بودم به نی نی یار توهین شده بود درجا طرف رو نی نی یار تعلیق کردن .بعدشم گفتن توهین به نی نی یار ممنوعه . با این بخش که توهین ممنوعه موافقم ولی چرا فقط توهین به نی نی یار ممنوعه ؟ نی نی یار شخصیت و شانش از کاربرای اینجا بالاتر هست یا خونشون رنگین تره ؟ چرا وقتی یه کاربر بی ادب میاد هرچی لایق خودشه به یه کاربر مودب میگه اون کاربر مودب جواب نمیده ولی صدبار گزارش میزنه و شما رو تگ میکنه فقط در جواب کاربر توهین کننده به این جمله ی " اینجا سایت عمومیه توهین نکنید " اکتفا می کنید ؟ 😑 چرا درجا اون کاربرهای بی ادب و توهین کننده رو تعلیق نمی کنید تا دعواها و بی ادبی ها تو سایت بیشتر نشه ؟
این انتقاد من به نی نی یار شب و نی نی یار پنج ....که تو اون تاپیک هم بهتون گفتم فقط تاپیک رو قفل کردین و بعدش ترکوندین و هیچ جوابی ندادین .
و اما در مورد نی نی یار حذف تاپیک : اول اینکه اختیار یه تاپیک ما از خودمون اینجا نداریم .علاوه بر اون روزها و ساعت های حذف تاپیک هم خیلی کمتر کردین و همون تایم کم و کوتاه هم تاپیک میذاریم حذف کنند ، حذف نمی کنند این چه وضعیه ؟
و اینم از وضعیت سایت که نزدیک دو ماهه سایت و عکس گذاشتن و ...خرابه و درستش نمی کنید ؟
کلا مسئولین سایت بیایید بفرمایید کاربر اینجا چه حق و حقوقی داره ؟ اصلا اهمیتی داره براتون ؟ اگه اهمیت نداره چرا سایت رو تعطیل نمی کنید هم خودتون هم بقیه رو راحت کنید ؟