2777
2789

الان تو یه تاپیکی بودم به نی نی یار توهین شده بود درجا طرف رو نی نی یار تعلیق کردن .بعدشم گفتن توهین به نی نی یار ممنوعه . با این بخش که توهین ممنوعه موافقم ولی چرا فقط توهین به نی نی یار ممنوعه ؟ نی نی یار شخصیت و شانش از کاربرای اینجا بالاتر هست یا خونشون رنگین تره ؟ چرا وقتی یه کاربر بی ادب میاد هرچی لایق خودشه به یه کاربر مودب میگه اون کاربر مودب جواب نمیده ولی صدبار گزارش میزنه و شما رو تگ میکنه فقط در جواب کاربر توهین کننده به این جمله ی " اینجا سایت عمومیه توهین نکنید " اکتفا می کنید ؟ 😑 چرا درجا اون کاربرهای بی ادب و توهین کننده رو تعلیق نمی کنید تا دعواها و بی ادبی ها تو سایت بیشتر نشه ؟ 

این انتقاد من به نی نی یار شب و نی نی یار پنج ....که تو اون تاپیک هم بهتون گفتم فقط تاپیک رو قفل کردین و بعدش ترکوندین و هیچ جوابی ندادین .

و اما در مورد نی نی یار حذف تاپیک : اول اینکه اختیار یه تاپیک ما از خودمون اینجا نداریم .علاوه بر اون روزها و ساعت های حذف تاپیک هم خیلی کمتر کردین و همون تایم کم و کوتاه هم تاپیک میذاریم حذف کنند ، حذف نمی کنند این چه وضعیه ؟ 

و اینم از وضعیت سایت که نزدیک دو ماهه سایت و عکس گذاشتن و ...خرابه و درستش نمی کنید ؟ 

کلا مسئولین سایت بیایید بفرمایید کاربر اینجا چه حق و حقوقی داره ؟ اصلا اهمیتی داره براتون ؟ اگه اهمیت نداره چرا سایت رو تعطیل نمی کنید هم خودتون هم بقیه رو راحت کنید ؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقققق

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

تگ کن بیان بخوننخب

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

اتفاقا منم تعجب کردم که سریع کاربر رو تعلیق کردن .خب بابا شاید اونم دلش پره ..‌‌درسته نباید توهین میکرد 

ولی اول تذکر می‌دادید ، اگه توهین رو تکرار میکرد بعد تعلیق می‌کردید 

@نی_نی_یار_شب  

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بعضیام امضا و‌تاپیک سیاسی میزنن

نی نی یار فقط میگه ممنوعه قفل میکنه

حتی چن روز پیش یکی از کاربرا نی نی یارو تهدید کرد با لحن بد

هیچیییی بهش نگفتن

تعلیقم نشد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اتفاقا منم تعجب کردم که سریع کاربر رو تعلیق کردن .خب بابا شاید اونم دلش پره ..‌‌درسته نباید توهین می ...

الان میان منو هم تعلیق میکنن صبر کن 😑

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

@نی_نی_یار_شب  

من یکی ک اعتراضی ندارم خیلیم اوکیم فقط خواهشاااا زودتر باگ عکس و باگ قفل کردن تاپیکو درست کنید

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
مهرابان عزیزم‌ ب جد حق گفتی ،

عزیزین .والا حیف که نمی تونیم قید دوستامونو اینجا بزنیم وگرنه ذره ای اهمیت نمیدن به کاربرا