2777
2789

نوزادم شیر خودمو میخوره ولی انقدر بده اصلا نه رشد میکنه بچم نه وزن میگیره

خیلی آبکی هست انگار خود آبه به تغذیه ام هم میرسم خیچ فایده ایی نداره 

چیکار کنم چی بخورم شیرم چرب بشه غلیظ بشه

اگه شیر خشک خوبم میدونین بگین لطفا

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

برو دارخونه شیرخشک لیدی میل میدن و خودت شیرگاومیش اگه بچت زردی نداره و...آش بخور کشک فراوووون میوه جو گندم حلیم چیزای سنگین بخور ولی دایمیتکون بخور بچت نفخ نکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دارخونه شیرخشک لیدی میل میدن و خودت شیرگاومیش اگه بچت زردی نداره و...آش بخور کشک فراوووون میوه ج ...

بقران میخورم همه چی ولی شیر گاومیش نه از کجا بیارم

بقران میخورم همه چی ولی شیر گاومیش نه از کجا بیارم

فروشگاه دارن 37تومنه.شیرسویا اینا هست.آش شله خوبه.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اسی قرص باید بخوریا نخوری خودت پودر میشی برو سایت داروکده و داروخونه انلاین ببین اسم قرص دربیار برو بخر بخورشون

فروشگاه دارن 37تومنه.شیرسویا اینا هست.آش شله خوبه.

شیر سویا فکر کنم بهتر باشه چربه فکر کنم از هردوتاش میگیرم

اسی قرص باید بخوریا نخوری خودت پودر میشی برو سایت داروکده و داروخونه انلاین ببین اسم قرص دربیار برو ...

مثلا چه قرصی 

چی بگم برای غلیظی شیر بخوام یا چی

مثلا چه قرصی  چی بگم برای غلیظی شیر بخوام یا چی

نه گلم تقویتی.د و کلسیم باید بخوری بقیه چیزا تو سایت نوشته چیا داره چندتا ویتامین بخر مثلا ریزش مو داری هیرویت بخر بخور.فیتو بخر بخور امگا بخر عالیه برای رشد بچت و خودت.اگه میبینی نمی تونی بخری تا زمانی که شیر میدی باید ویتامین بخوری وگرنه از جونت میکشه پوکی استخون و کمر درد دمدون پوسیده میاد سراغت شیرخشک بدی خیالت راحت تره