arasii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 84 عنوان دوستان چه کنم ؟؟ 89 بازدید | 6 پست بچه ها من خیلی خوب شب ها میخوابیدم و زود خوابم میبرد ولی از وقتی قرص های سردرد رو میخورم تا ۳ و ۴ شب تو جام وول میخورم و خوابم نمیبره که قرص خواصی هم نیسا پراپرانول ارامبخشع 1402/03/21 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 ربطی نداره دلیلش این نیس.بررسی کن ببین چی میتونه باشه ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
arasii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 84 ربطی نداره دلیلش این نیس.بررسی کن ببین چی میتونه باشه اره ولی از وقتی دارم قرص میخورم این طوری شده
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 اره ولی از وقتی دارم قرص میخورم این طوری شده بنظرمن ربطی نداره من چندسال خوردم.ازکسیم نشنیدم بیخوابی بیاره ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
در_حسرت_ارامش عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 665 سلام تروخدا جوابمو بذه یه جا نوشتی فلج معذه داری...الان چطوری...علاعمت چیخ...التماس میکنم ج بذه
arasii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 84 سلام تروخدا جوابمو بذه یه جا نوشتی فلج معذه داری...الان چطوری...علاعمت چیخ...التماس میکنم ج بذه سلام نه یه دکتر دیگه رفتم گفت اصلا مشکل معده نداری ولی علائمش یعنی نمیتونی غذا رو هضم کنی اگ دکتر میخوای که عالی باشه تهران بگم بهت؟
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1970 سلام نه یه دکتر دیگه رفتم گفت اصلا مشکل معده نداری ولی علائمش یعنی نمیتونی غذا رو هضم کنی اگ دکتر م ... عزیزم دکتر خوب تو تهران رفتی واسه مشکل معده بهم بگو ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان