2777
2789
عنوان

تیرامیسو 🥺

2668 بازدید | 22 پست

نمی‌دونم چرا قسمت نشد درست کنم الان خانوادم این هفته میان خونم از راه دور . تیرامیسو خوشمزه و همه پسنده؟ آیا خوب میشه دفعه اول یا قلق داره ؟ طعمش شبیه چیه 🙄

تیرامیسو بیسکویت مخصوص خودشه که توی قهوه میزنن( بعضیا هم توی نسکافه) و با خامس

هرکی خورده دوست داشته بنظرم🥺

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تیرامیسو بیسکویت مخصوص خودشه که توی قهوه میزنن( بعضیا هم توی نسکافه) و با خامس هرکی خورده دوست داشت ...

قلق داره؟ کیک یخچالی درست کردم اما اینو نه. مزه پنیر غالب نمیشه؟

نههه اصلا مزه پنیر توش حس نمیشه

من خودم درست نکردم ولی توی اینستا دستورای مختلفی هست میتونی از روشون درست کنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین من اینی ک درست میکنم رو اسمش رو گذاشتم تیرامیسو و مزه بهشت میده هر کیم خورده ب شدت خوشش اومده

توی ی ظرف موز رنده شده خامه صبحانه ی بسته کامل (میخای موادت زیاد تر شه۲ بسته) پودر کاکائو و عسل برای شیرینیش همه رو مخلوط کن

حالا تو ی ی ظرف مولا ماهیتابه پیراکس بیسکوییت پتی پور و

رو بزن داخل نسکافه سرد یا شیر سرد ی ردیف کامل کف ظرفت بچین روی بیسکوییتا مایه ای ک درست کردی بریز دوباره روش بیسکوییت بریز و همینا رو چن رذیف تکرار کن بعدم بذار یخچال ۳-۴ ساعت بمونه بعدم میل کنین

واقعاااا خوشمزه میشه

❤️ :) ❤️
اصلا سخت نیست عزیزم قلق خاصی هم نداره خیلی هم خوشمزه هست..من زیاد درست میکنم

مچکرم گلم. از اینستا دستور برداشتی یا سرآشپز پاپیون. اگه ایده خاص دیگه هم دارید برا دسر ممنون میشم کمکم کنید 😘