2777
2789
عنوان

شمابگین کارمن اشتباه بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
عزیزن این چه قیاسی هست که میکنی چه ربطی به هم داره  سیگار کشیدن مرد خیلی هم به خانوادش ربط دار ...

منم واسه همین گفتم که اگه خدایی نکرده فردا بدترسد نگن تو نفهمیدی تو باعثش شدی توفلان 

گفتم بگم شاید پدرمادرش تونستن جلوشو بگیرن یا ترکش بدن 

حداقل ازگردن خودم رد شه 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسه همین گفتم که اگه خدایی نکرده فردا بدترسد نگن تو نفهمیدی تو باعثش شدی توفلان  گفتم بگم ...

کآرت درست بود عزیزم تازه باید میگفتی تو خونه شما سیگاری بود توعه مادر نفهمیدی حالا میخوای بندازی گردن من

منم واسه همین گفتم که اگه خدایی نکرده فردا بدترسد نگن تو نفهمیدی تو باعثش شدی توفلان  گفتم بگم ...

دقیقا داری مثل خواهرشوهرم عمل میکنی

شوهرش از سیگار شروع کرد

بعد ناس

بعد انواع مواد ها

بعد دزدی

دقیقا خواهرشوهرم هم میخواست با بی آبرو کردن شوهرش پیش خانواده ها اونو ترک بده و تحت فشار بذاره

ولی قضیه بدتر شد

انشالله برای شما این چیزها پیش نیاد

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره
بعدشم بنظرم تو حالشو خوب کن دعوا زیاد باهاش نگیر باهاش وعده وعید بذار که بجای سیگار کشیدن سرتو به یچ ...

من توخونه باهاش بالبخند روی خوس برخورد میکنم چون واقعا گرفتاری مالیمون زیاده 

تازه بابچمون سرگرمیم میخام که بخنده باهاش تاشاید بخاطربچش کمتربکشه 

سعی میکنم اگه بقیه غر میزنن بهش یا بیرون خستگی هس توخونه ارامش باشه وخنده 

نمیتونم بخاطر سبگار بیام اوفات خودمونو تلخ کنم تازه ترک نمیکنه لج میکنه بدتر میکنه ابروی من وخونوادم میره .جلو چشم پدرمادرم خراب میشه 

اونوقت مادزش میادجلو میگه مامان جان خب نکش 

من بده میشم دیکه 

گاهی میگم مشکلات مالی هم اعصاب برامردا نمیذاره 

بازمن بیام ناز قهر بکنم براش .همینکه جلو چشمم نمیکشه یا نمیادتوخونه خداروشکر میکنم 

لاغره چون دخالت خونوادش زیادبود نذاشتن خونه بگیریم که حالا اینقدر کارنکنه کم بیاره بریزه توخودش

فقط درجریان گذاشتمشون که سیگار زیاد میکشه همین 

وگفتمم ازقول من چیزی نگین که بامن بد میشه انکار خودتون بو بردین 

نه عزیزم کار خوبی کردی تازه حواست باشه  مطمئنی فقط سیگاره.؟ چون مادرشوهرت انگار چیزی میدونه! ...

اره فقط سیگار 

گاهیم عرق 

سعی کردم کنارش باشم که جای دیگه نکشه ونره 

اززندگیم و کارایی که برام میکنه به اونا نمیگم 

اما گاهی از ناخوشی هامون میگفتم گه نباید دیگه بکم چون بهش غر میزنن ازمن دورترمیشه 

اره فقط سیگار  گاهیم عرق  سعی کردم کنارش باشم که جای دیگه نکشه ونره  اززندگیم و کا ...

نمیدونم به نظرم قضیه مشکوکه، مادرشوهرت انگار یجورایی میخواد تقصیر کارت کنه و یکاری کنه با پای خودت بری

خلاصه مراقب شوهر و زندگیت باش

ببین  من با سیگار کشیدن به شدت مخالفم بابای من سیگاری بود و به خاطر این تنگی نفس دارم اما آد ...

من کاریش ندارم اصل روابط من وهمسرمه 

چون ماباهم توخونه ایم 

اونا میخان دعواش کنن یاهرکار بمن ربطی نداره 

یاگوش میکنه یا بیخیاله

دقیقا داری مثل خواهرشوهرم عمل میکنی شوهرش از سیگار شروع کرد بعد ناس بعد انواع مواد ها بعد دزدی ...

منم واسه همون نمیخام این کار بکنم باهاش 

چون میدونم بدترمیشه .ابروی ادم که بره دیکه ترسی نداره .نمیخام اینکار کنم 

نمیدونم به نظرم قضیه مشکوکه، مادرشوهرت انگار یجورایی میخواد تقصیر کارت کنه و یکاری کنه با پای خودت ب ...

نه بابا ما فامیلیم باهم .بنده خداها خیلی کرفتارن زندکی دختراش زیاد روبه را نیس خودشون ابرو دارن .دخترش بدبخت اما نمیذارن جداشه از جدایی خوششون نمیاد .چیزی ندارن که بخان خرج دادگاه این چیراکنن بعدم بچه منو کی میخاد جمع کنه

مادرش اخلاق بچشو نمیتونه تحمل کنه زندگی منو بهم بریزونه که بره بیخ ریش خودس باز