2777
2789
عنوان

بچه بیاید نظرتونو بگید

100 بازدید | 11 پست

من الان سه سال ازدواج کردم یکسال هست خونه مامانم اومدم قهر شوهرم شرط گذاشته مهریتو ببخش بیام دنبالت بریم دفتر خونه ببخش منم برای اینکه زندگیمون درست بشه و برم سر زندگی میخوام ببخشم ولی مادرو پدرم میگن اون میخواد ببردت بهت زور بگه ما هم دیگه پشتت نیستیم اگه بری دیگه اینجا نباید بیای نباید رو ما حساب کنی میگن اون واسه تو نقشه داره ببره یه بلایی سرت بیاره طلاقت بده شوهرم میگه بخشیدی نیازی نیست به کسی بگی بخشیدی مهریتو 

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

اونوقت شوهرم محدودیتاشو داره مثلا دوس نداره تنها بیرون برم دوس نداره اینستا برم . خانوادم میگن اونوقت با تو بدرفتاری میکنه بهت همش با زور حرف میزنه میگن تو بری برمیگردی اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال نیومد تاز شرطم گذاشته؟؟؟؟ نکن این کارو مهریه یه پشتوانس

اخه من همش قهر میومدم الان به من اعتماد نداره بهش گفتم فک کن مهریه نداشتم گفت اگه نداشتی قهر نمیرفتی

وای مگه دیونه ی که مهریتو میخوای ببخشی مامان بابات راست میگن به حرفشون گوش کن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اخه من همش قهر میومدم الان به من اعتماد نداره بهش گفتم فک کن مهریه نداشتم گفت اگه نداشتی قهر نمیرفتی

عزیزم کسی ک مشکلشو حل نمیکنه به نظرت بعدا درست میشه؟ حتما مشاوره هم نمیاد چون. میگه دیونه نیستم و از این حرفا چرا انقد قهر باید باشه تو زندگی بعد روتون باز شد به روی هم دیگ اون حرمته نیس

وای مگه دیونه ی که مهریتو میخوای ببخشی مامان بابات راست میگن به حرفشون گوش کن

دیونه نیستم شوهرم میگه ببخش بیا سر زندگیت میگه من بهت اعتماد ندارم میگه ببخش بعدش بریم مشهد قول و وعدا وعید میده به من

دیونه نیستم شوهرم میگه ببخش بیا سر زندگیت میگه من بهت اعتماد ندارم میگه ببخش بعدش بریم مشهد قول و وع ...

شوهرت داره گولت میزنم گولشو نخور با مشاور صحبت کن یه جوری امتحانش کن ببین از امتحان سر بلند بیرون میاد یا نه بعد تصمیم بگیر

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شوهرت داره گولت میزنم گولشو نخور با مشاور صحبت کن یه جوری امتحانش کن ببین از امتحان سر بلند بیرون می ...

فردام میرم مشاور ببینم چی میگه اخه جون مادرشم قسم میخوره میگه تو چون مهریه داری همش قهر میکنی

فردام میرم مشاور ببینم چی میگه اخه جون مادرشم قسم میخوره میگه تو چون مهریه داری همش قهر میکنی

نمیدونم ولی اگه من جای تو بودن هیچ وقت مهری امو نمیبخشیدم

دیونه نیستم شوهرم میگه ببخش بیا سر زندگیت میگه من بهت اعتماد ندارم میگه ببخش بعدش بریم مشهد قول و وع ...

امروز ببخشی فردا طلاقت میده خنگ جان😑

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.