2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 148 پست
منظورم ازدواج اشتباه نیست حجم مشغله است 

دیگه هرکی یه جوره. ولی واقعا زندگی متاهلی اگه طرفت آدم باشه از مجردی بهتره. امیدوارم قسمت اسی هم بشه و مجردایی که دلشون ازدواج خوب میخواد

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ، بنویسی تراز بگیری باید صحبت کنی با یه کار بلد باید مشورت کنی نه یک بار دوبار شاید همیشه شاید چند. ماه سال تا ببینی کجارو داری اشتباه میکنی تا تغییر کنی از همه لحاظ به محض تغییر همه چی به طرز شگفت انگیزی عوض میشه 

اخه به چه امیدی زندگی کنم این همه زحمت کشیدم همش الکی بود چرا هیچ وقت جواب زحمتام رو نمی بینم

مگه قراره زندگی همیشه به کام آدم باشه خیلی ها آرزوشونه که موقعیت تو رو داشته باشن خانوادت که اذیتت نمی کنن سالم که هستی درسم که خوندی بعدم برا ازدواج اصلا قیافه مهم نیست 

منم سی سالمه و بیکارم با این که رشته خوبی خوندم به هرکس میگم بیکارم میگه حتما خودت دست و پا چلفتی بودی ولی به چشم دیدم پارتی دارها رفتن سرکار و من بدبخت شدم مجردم هستم

الانم دچار اضطراب و افسردگی شدم و بردنم روانپزشک 

منم دوس دارم خودکشی کنم ولی مرگ راحت میخوام 

که دیگه اضطراب کار پیدا کردن و پول داشتن رو نداشته باشم

دلم میخواد از خودم از همه کسایی که بهم بد کردن انتقام بگیرم

با کشتن خودت ؟

اگه منظورت اینه بزار یه چی بهت بگم اینو خواهرانه بهت میگم هیچ کس از مردن اون یکی نمره حتی مادر یا بچه آدم باشه چرا باید به خودت آسیب بزنی و از بقیه انتقام 

چرا اصلا به جایی رسیدی که میخوای تموم نکنی زندگیت و

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اصلا راه مناسبی نیست ی کار متفرقه پیدا کن برو سرکار حتما نباید رشته تحصیلی شما باشه .

پس این همه زحمتی که کشیدم چی من خیلی دوندگی کردم دارم اتیش می گیرم قلبم داره کنده میشه از تو سینم

حالم ازحرفای ی سری ها بهم میخوره خداحواسش بهت هست  خودکشی گناهه بعدازخودکشی توعذابی  گن ...

عزیز مطمئن باش خدا حواسش هست 

من خودم از بچگی توی این زندگی خیلی کشیدم روزای سختی و پشت سر گذاشتم ولی الان با وجودم خدارو دارم حسش میکنم حتی ب گذشته هم برمیگردم تو تمام اون مدت حواسش بهم بوده فکر نکنید سختی فقط برای شما یا برای این خانم بوده نه عزیز ماهم ب اندازه خودمون کشیدیم 

منم تا مرز خودکشی رفتم فقط  میدونم خودکشی راهش نیست درست میشه اینطوری نمیمونه

اخه به چه امیدی زندگی کنم این همه زحمت کشیدم همش الکی بود چرا هیچ وقت جواب زحمتام رو نمی بینم

برو تو پوشاکی کار کن 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!