2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 148 پست
پس چرا برای بقیه درست میشه چرا همیشه من استثنام

ببین باور کن فقط تو نیستی، همین الان دقیقا دست به نقد دور و اطرافم دارم چند مورد! که با تحصیلات بالا و زحمت زیاد و شرایط خوب هم بیکارن هم مجرد و هم....

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اخه به چه امیدی زندگی کنم این همه زحمت کشیدم همش الکی بود چرا هیچ وقت جواب زحمتام رو نمی بینم

فقط تو نیستی ک‌ درس خوندی و بیکاری و اینکه مجردی هزاران نفر دیگ هم شرایط مثل تورو دارن باید خودکشی کنن؟؟؟؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌ کارم پیدا نمی کنم. واقعا هر چی فکر می کنم می بینم به ته خط رسیدم

ببین یه دوست داشتیم با ما فارغ التحصیل شد ما رفتیم سرکار اون اصلا کار پیدا نمیکرد، مدت زیادی دنبال کار بود دید کار پیدا نمیکنه رفت کلی کلاسهای مهارتی مثل علوم داده و برنامه نویسی و ...الان تو آمریکا کار پیدا کرده ماهی ۵۰۰ میلیون بهش حقوق میدن

معذرت میخوامااااا ولی از نظر متاهل جماعت شما خوشی زده زیر دلت. ول کن بابا وقتش هم کار هم شوهر گیرت ...

اینکه با انتخاب اشتباه حق زندگی خوبو از خودمون گرفتیم دلیل به بد بودن تاهل نیست. تنهایی تا یه زمانی خوبه ولی اخرش چی

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
هنوز سن آن چنانی هم ندارین که برای ازدواج دیر بشه🥲 ۳۵ سال تازه اواسط جوونیه  برای کار هم خدا ...

۱۷ سال زحمت کشیدم این همه مقاله نوشتم کدومش به دردم خورد که دوباره بنویسم خیلی زحمت کشیدم هیچ کس منو نمیتونه درک کنه دارم خون گریه می کنم برای خودم خیلییی دلم میسوزه

به اندازه من درس خوندی من خیلی سگ دو زدم. سنت مثل منه؟

درسته درس خوندی ولی اشتباه هم داشتی میتونستی حین درس خوندن کار هم بکنی .شما تو سن ۳۵ سالگی هیچ رزومه کاری نداری .و لی توکلت به خدا باشه ان شاالله یه کار خوب گیرتون بیاد و بعد یه کیس مناسب ازدواج 

اخه به چه امیدی زندگی کنم این همه زحمت کشیدم همش الکی بود چرا هیچ وقت جواب زحمتام رو نمی بینم

هیچ زحمتی بی جواب نمیمونه اینو از من مطمئن باش مزد این همه زحمت بالاخره یه روز میگیری عزیزم 

حالم ازحرفای ی سری ها بهم میخوره خداحواسش بهت هست  خودکشی گناهه بعدازخودکشی توعذابی  گن ...

منکر این هستین که روح مرگ نداره؟

این مشکلات دنیا هم روی روح تاثیر میذاره قبول دارم خیلی سخته و تحملش وحشتناک

اما اما اما با خودکشی فقط تنفس آدم گرفته میشه همین... اما اون روح‌بیچاره چی؟ تنهاست توی دنیا و تنها تر میشه با خودکشی

به اندازه من درس خوندی من خیلی سگ دو زدم. سنت مثل منه؟

سلام عزیزم

منم دکترا ریاضی دارم. بیکار هم هستم ۴ سال هم هست که فارغ‌التحصیل شدم. الان ۳۹ سالم هست. به خاطر درس خوندن نتونستم حتی از زندگی لذت ببرم. پارتی هام هم برای کار خیلی خیلی کلفتن. ولی برام کار جور نمیشه. استخدامی ها رو هم که میبینی چطوره. پس شرایط یکسانه. 

ولی راستش به خودکشی فکر نمی کنم. پدر و مادرم رو خیلی دوست دارم. همینطوری غصه کار و زندگی من رو زیاد میخورن. بی انصافیه داغ من رو هم ببینن.