2777
2789
عنوان

خودکشی

2105 بازدید | 148 پست

من دو تا قبلا کاربری داشتم که لغو شد. مدت ها هم خواننده خاموش بودم الان تازه با یه شماره جدید عضو شدم. به نظرتون من با این شرایطی که میگم حق دارم خودم رو بکشم؟ زنده موندنم جایزه؟

۳۵ سالمه هیچ وقت سرکار نرفتم. همش با خودم میگفتم برم سر کار از درس خوندن میمونم میخواستم حتما دکتر بشم خیلی برام مهم بود. از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدم از یکی از بهترین رشته ها (نمیتونم بگم نپرسید لطفا). الان نزدیک ۲ ساله درسم تموم شده نتونستم کار پیدا کنم موردی هم پیدا میشه همش سرکاریه. هیچ کدوم به سرانجام نمیرسه. ازدواج هم نکردم. قیافه خوبی هم ندارم که موردی پیدا بشه. از ازدواج سنتی هم متنفرم. پدر و مادرم هم پیرن شب ها زود میخوابن من بدبخت نمیدونم چی کار کنم از تنهایی. خیلی هم محدودم. امروز ۱۷ بسته کدئین خریدم بخورم کار خودم رو تموم کنم. همه درها به روم بسته واقعا به اخر خط رسیدم. ادمایی با رزومه های خیلی ضعیف تر از من الان سر کارن ولی نمیدونم چرا برای من درست نمیشه. واقعا یک درصد هم امید ندارم اوضاعم درست بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط می تونم بگم با خودکشی تازه عذابای دردناکتر شروع میشه

چون روح‌که ازبین نمیره فقط جسم انسان از بین میره

روح‌شما تا ابد زنده هست🙃 

کسایی که خودکشی کردن و زنده موندن اغلب پشیمون هستن از کارشون...

عزیزم سخته درکت میکنم، ولی مواردی که گفتی الان کیس زیاد داریم باهمین شرایط...تنها نیستی شما، هم نرخ بیکاری و هم ازدواج کم و ...تنهایی و...متأسفانه زیاده 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

وقتی خودتو بکشی از درد راحت میشی 

خانوادتم بعد ۴۰ روز یادشون نمیاد کی بودی و چه کردی فقط یه پرونده سیاه براشون میمونه هیچکس تورو یادش نمیاد 

تو می‌مونی و اون جهنمی که برای خودت ساختی

تو فقط تاچند سال دیگه تاقت بیار و امید داشته باش و توکل من متمان باش هم ازدواج هم شغلت راحت جورمیشه خدا بزرگه

باخودکشی خودتو بدبخت میکنی بدبت ون دنیا تموم شدنی نیس که گلم

عزیزم ناامید نشو ، بیشتر پیگیرش باش ، امیدوارم کار خوبی پیدا کنی

در مورد شوهرم بگم دختر خاله من الان ۴۰ سالشه و مجرده ، خداروشکر خیلیم راضیه ، مسافرتش بجا ، مسجد میره ، سرکار ، کلی هم دوست و رفیق داره 

امیدوارم حالت خوب شه 💚🍀