2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 148 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه به چه امیدی زندگی کنم این همه زحمت کشیدم همش الکی بود چرا هیچ وقت جواب زحمتام رو نمی بینم

حالا نه اینکه همه درس خونده ها الان سزکارن خوشبخت همسر منم از بهترین دانشگاه رشته خوب ولی کاری پیدا نکرد اخرش خودش کار آزاد زد قوی باش تلاش کن حتما درست میشه

هنوز سن آن چنانی هم ندارین که برای ازدواج دیر بشه🥲

۳۵ سال تازه اواسط جوونیه 

برای کار هم خدا بزرگه واقعا 

از ته دل بسپارین به خدا دیگه فکر نکنین بهش مطمئنم درست میشه

میشه یه چندوقت فقط و فقط پر امید زندگی کنین‌اصلا خودتون رو به نوشتن مقاله یا کتاب خوندن مشغول کنین

یا یه مدت با بچه ها باشین روحیه تون تازه میشه، مثلا برین مهد کودک کار کنین اکثرا پذیرش زیاد می کنن 

بهترین کار هست خودتو بکش من خایه داشتم میکشتم خودم 

دهنتو ببندی هم برا خودت بهتره هم بقیه، نه ادب داری نه عقل راهنمایی کردن.

برا کسی که تو شرایط روحی خرابه و الان فقط انگیزه لازم داره نه ناامید کردن

وصل به یه مو

خوب برای شغل ببین الان سعی کن یکم کمالگرایی بذار کنار، برو همینجوری سر یه کاری که شایدم نامربوط به رشته آت باشه که سرت گرم شه یکم، بازم پیگیر کار بهتر باش ولی 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اپلای کن برو خارج

یه جور میگی اپلای کن انگاری راحته!

اگر راحت بود الان ایران ۵ میلیون جنعیتم نداشت

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

نه تو رو خدا خودکشی راه حل نیس..گناه پدر مادرت چیه..خودتم تا ابد تو جهنم میمونی 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....