2777
2789
عنوان

سوپ

74 بازدید | 6 پست

میتونم توی سوپ جو هویج نریزم ؟ اگه نریزم بد میشه ؟ هویج ندارم گفتن تو بارداری خوب نیست نمیخرم دیگه ... میخام با سینه مرغ درستش کنم مزش تغییر میکنه بدون هویج ؟ خیلی هوس کردم نمیتونم صبر کنم تا فردا شوهرمم خونه نیست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا هویج تو بارداری بده 

نمیدونم من اب هویج خیلی دوس داشتم زیاد میخوردم دیگه گفتن گرمه طبعش خوب نیست شوهرمم نخرید 😢

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آب هویج زیاد اونم ماهای اول خوب نیست به خاطر ویتامین آ  در حد یکم تو سوپ عیب نداره

دیگه نخریدیم بعد بارداری ک الان داشته باشم بریزم تو سوپ فک کردم مزش با هویج فرق داره بهتر میشه برای همین پرسیدم