وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 عنوان سوپ 74 بازدید | 6 پست میتونم توی سوپ جو هویج نریزم ؟ اگه نریزم بد میشه ؟ هویج ندارم گفتن تو بارداری خوب نیست نمیخرم دیگه ... میخام با سینه مرغ درستش کنم مزش تغییر میکنه بدون هویج ؟ خیلی هوس کردم نمیتونم صبر کنم تا فردا شوهرمم خونه نیست «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋» 1402/03/20 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 چرا هویج تو بارداری بده نمیدونم من اب هویج خیلی دوس داشتم زیاد میخوردم دیگه گفتن گرمه طبعش خوب نیست شوهرمم نخرید 😢 «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 نه بد نمیشه مرسی ❤️✨ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
zra_kkh عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 2340 آب هویج زیاد اونم ماهای اول خوب نیست به خاطر ویتامین آ در حد یکم تو سوپ عیب نداره
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 آب هویج زیاد اونم ماهای اول خوب نیست به خاطر ویتامین آ در حد یکم تو سوپ عیب نداره دیگه نخریدیم بعد بارداری ک الان داشته باشم بریزم تو سوپ فک کردم مزش با هویج فرق داره بهتر میشه برای همین پرسیدم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»