2777
2789
عنوان

تجربه ناپدید شدن زگیل های تناسلی

15143 بازدید | 34 پست

دوستان، من بعد از استحمام متوجه برآمدگیهای زیادی روی ناحیه تناسلیم شدم با وحشت به دکتر زنان مراجعه کردم و ایشون تشخیص زگیل تناسلی دادن و بالافاصله گفت باید بسوزونی ولی چون میخواستم پریود بشم ازش زمان خواستم و او  پمادی تجویز کرد ، بعد از دو بار استفاده از پماد از شدت درد و سوزش نمی‌تونستم راه برم خیلییی نگران و آشفته بودم و گریه میکردم تا اینکه با  دکتری طب گیاهی در کرج آشنا شدم و ایشون گفت از ژل آلوئه ورا با عسل استفاده کنم به این صورت که ژل را از داخل برگ درآورده داخل مخلوط کن ریخته و با عسل طبیعی و خوب مخلوط میکنیم و کمی  بر روی زگیل ها می زنیم و بقیه را داخل فریزر نگه میداریم  ..شبی که این کار را انجام دادم تا صبح کمی می‌سوخت و درد داشتم ولی از صبح احساس آرامش داشتم و دیدم که هیچکدام از زگیل‌ها که خیلی زیاد و ورم کرده و بد بودن و تا مقعد ادامه داشتن نیستن و مثل قبل براحتی میتونم راه برم وقتی به دکترم گفتم باورش نمیشد و فقط برایم مکمل های تقویت سیستم ایمنی نوشت

من به معجزه ی الوئه ورا ایمان پیدا کردم 

شما هم امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید 

وقتی منابع از درمان آلوئه ورا برای تبخال تناسلی میگویند حتما برای زگیل تناسلی هم درمان کننده است .

چ خوب

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس استفاده کرد ونتیجه دید تاپیک بزنه واقعا خیلی ها هستن که این مشکل رو دارن ونگران هستن و هزینه درمان ندارن به امید اینکه دل دوستان شاد بشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم منم با سیاهدانه عسل و اینا زیگلم از بین رفت و الان ۸ ماه زگیل جدید نزده  حالا سوالم اینه ...

این تاپیک من نیست و منم زگیل ندارم اما دوستم داشت و اعصاب خوردیش رو دیدم اگه میشه لطفا توضیح بده به چ صورت به خدا ثواب داره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چیکار کردی

هر روز صبح سیاهدانه عسل  ناشتا میخوردم به همراه یه حبه سیر  . قرص ایمنیوس  زینک و جوشان ویتامین سی 

قارچ میخریدم میپختم میخورم .. یا خام میخوردم ..

کنار غداهام سبزیجات ابپز میخوردم .. و روی زگیلام اسایکلوویر میزدم به دو هفته نکشیده از بین رفت و دیگه هم نزد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792