2777
2789
عنوان

تجربه ناپدید شدن زگیل های تناسلی

15137 بازدید | 34 پست

دوستان، من بعد از استحمام متوجه برآمدگیهای زیادی روی ناحیه تناسلیم شدم با وحشت به دکتر زنان مراجعه کردم و ایشون تشخیص زگیل تناسلی دادن و بالافاصله گفت باید بسوزونی ولی چون میخواستم پریود بشم ازش زمان خواستم و او  پمادی تجویز کرد ، بعد از دو بار استفاده از پماد از شدت درد و سوزش نمی‌تونستم راه برم خیلییی نگران و آشفته بودم و گریه میکردم تا اینکه با  دکتری طب گیاهی در کرج آشنا شدم و ایشون گفت از ژل آلوئه ورا با عسل استفاده کنم به این صورت که ژل را از داخل برگ درآورده داخل مخلوط کن ریخته و با عسل طبیعی و خوب مخلوط میکنیم و کمی  بر روی زگیل ها می زنیم و بقیه را داخل فریزر نگه میداریم  ..شبی که این کار را انجام دادم تا صبح کمی می‌سوخت و درد داشتم ولی از صبح احساس آرامش داشتم و دیدم که هیچکدام از زگیل‌ها که خیلی زیاد و ورم کرده و بد بودن و تا مقعد ادامه داشتن نیستن و مثل قبل براحتی میتونم راه برم وقتی به دکترم گفتم باورش نمیشد و فقط برایم مکمل های تقویت سیستم ایمنی نوشت

من به معجزه ی الوئه ورا ایمان پیدا کردم 

شما هم امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید 

وقتی منابع از درمان آلوئه ورا برای تبخال تناسلی میگویند حتما برای زگیل تناسلی هم درمان کننده است .

چ خوب

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکس استفاده کرد ونتیجه دید تاپیک بزنه واقعا خیلی ها هستن که این مشکل رو دارن ونگران هستن و هزینه درمان ندارن به امید اینکه دل دوستان شاد بشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم منم با سیاهدانه عسل و اینا زیگلم از بین رفت و الان ۸ ماه زگیل جدید نزده  حالا سوالم اینه ...

این تاپیک من نیست و منم زگیل ندارم اما دوستم داشت و اعصاب خوردیش رو دیدم اگه میشه لطفا توضیح بده به چ صورت به خدا ثواب داره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چیکار کردی

هر روز صبح سیاهدانه عسل  ناشتا میخوردم به همراه یه حبه سیر  . قرص ایمنیوس  زینک و جوشان ویتامین سی 

قارچ میخریدم میپختم میخورم .. یا خام میخوردم ..

کنار غداهام سبزیجات ابپز میخوردم .. و روی زگیلام اسایکلوویر میزدم به دو هفته نکشیده از بین رفت و دیگه هم نزد