2777
2789
عنوان

خواهرم😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 32 پست
فردا با خواهرم تنهام چی کارش کنم 💔👩‍🦯بزنمش؟

نه نزنش اصلا به هیچ عنوان باهاش صحبت نکن هر جا جواب لازم بود بده نگاش نکن 

ممکنه این وسطایه چیزی بپرونه ولی جواب نده(میدونم سخته😫)

خب فاصله سنیتون زیاده شاید واسه همین با هم صمیمی نیستید

نمیدونمم ۱۰ سالگیش خیلی با من صمیمی بود و ۱۱ سالگیش ۱۲ و اینا دیگه داشت پررو میشد:(

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نزنش اصلا به هیچ عنوان باهاش صحبت نکن هر جا جواب لازم بود بده نگاش نکن  ممکنه این وسطایه چی ...

چن روز پیش اذیتم کرد با لگد زدمش تازه عذر خواهی کردم پولم بهش دادم بعد الان بازم پررو فک کنم من زیادی بهش رو دادم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

وا یعنی چی امتحانا رو خراب میکنه پشتش سرد میشه  ما خانوادگی تا سن ۱۸ سالگی گوشی نداریم

من خودم ۱۶ سالگی برام موبایل خریدن برا این ۱۴ ینی چی؟

من باید ناراحت باشم یا اون؟؟

وا یعنی چی امتحانا رو خراب میکنه پشتش سرد میشه  ما خانوادگی تا سن ۱۸ سالگی گوشی نداریم

و منی که دختر خالم ۸ سالشه گوشی داره...

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
چن روز پیش اذیتم کرد با لگد زدمش تازه عذر خواهی کردم پولم بهش دادم بعد الان بازم پررو فک کنم من زیاد ...

تو زدی چرا معذرت خواهی کردی البته میدونم ادم عذاب وجدان خفش میکنه ولی پرروش نکن

و منی که دختر خالم ۸ سالشه گوشی داره...

تبلت هیچی من و خواهرم از ۳ سالگی تا نمم چند سالگی تبلت میدادن دستمون 

چن روز پیش اذیتم کرد با لگد زدمش تازه عذر خواهی کردم پولم بهش دادم بعد الان بازم پررو فک کنم من زیاد ...

پول دیگه چرا دادی😂😐 خداییش خواهرت خوشی زیادی زده زیر دلش

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
تو زدی چرا معذرت خواهی کردی البته میدونم ادم عذاب وجدان خفش میکنه ولی پرروش نکن

عذاب وجدان که هیچی یکم ناراحت شدم 

پول دیگه چرا دادی😂😐 خداییش خواهرت خوشی زیادی زده زیر دلش

خودش گفت اگه بخوای ببخشمت ۷۰۰ نقد بده 😑

من خودم ۱۶ سالگی برام موبایل خریدن برا این ۱۴ ینی چی؟ من باید ناراحت باشم یا اون؟؟

ببین بزار ی سیاست بهت بگم 

جلو پدرو مادرت بهت چیزی گفت سکوت کن فقط پدرو مادرتو نگاه کن مظلومانه 

بعدم تو خلوت بزار اون سرشاخ بگیره صداشو ضبط کن 

من تمام این کارا رو کردم که کوتاه اومد البته خواهرم من گوشی نداشت