2821
2789
عنوان

خواهرم😑😒

333 بازدید | 32 پست

یه ........ به تمام معنا اتاق هامون یکی هست هر روز پامیشه تختش بهم ریخته مجبورم میکنه من جمع کنم

۱ لیوان آب برا خودش نمیاره غذا نمیپزه،  تمیز نمیکنه حتی اتاقو ..غذا میخوره حاضر نیس ظرفش برداره بزاره تو سینک 😕چن باره میگم دلیل این کارت چیه موهامو میکشه میگه ب ت چ روانی 😑🤏حس گنگ بودن بهش دست میده از صبح تا ساعت ۳ شب همیشه موبایل دستشه درس که یه زره نمیخونه یعنی حتی ۷ دیقه امتحان دینی ش نزدیکه لا کتابو باز نکرده /: حتی میریم بیرون بهم فحش های خیلی بد میده ..‌... آب مون تو یع کاسه نمیره فک میکنه بچه س لوس بازی در میاره 😐💔

از پول خودش خرج نمیکنه بامزه بازی در میاره از پول من برمی‌داره یا حتی از پول من کش میره نمیخام صفت دزدی به خواهرم بدم ولی دزدی هم ازم میکنه لباس میدزده پول و هر چی اونم از خواهرش دیروز زد تو گوشم زیادی از حدش رد کرده حتی قهر هم میکنی فوش میده چی کار کنم دلم میخواد یه دل سیر کتکش بزنم و فوشش بدم 👩‍🦯

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چجوری جرات این کارا رو داره؟ من کافیه ی حرف به خواهرم بزنم ی جور میزنه من و دو روز کبود میشم😂🤌

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
فردا با خواهرم تنهام چی کارش کنم 💔👩‍🦯بزنمش؟

نمیدونم.. اگه رو مخت راه رفت اره😂😐

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
من ۲۰ سالم خواهرم ۱۴ سالش

خب فاصله سنیتون زیاده شاید واسه همین با هم صمیمی نیستید

چجوری جرات این کارا رو داره؟ من کافیه ی حرف به خواهرم بزنم ی جور میزنه من و دو روز کبود میشم😂🤌

😂به قول مامانم از مدرسه س امسال که گوشی دار شده خیلی دیوونه م شده

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اوه مثل همیم  چرا تو فصل امتحانا والدین گوشیش رو نمیگیرن

مامانم میگه تازه خریدم براش بزار پیشش باشه آخه اینم دلیل ؟؟؟

به مادرت بگو وای چقدر از دخترای نوجوان شلخته که دستشون کجه بدم میاد 🤢

۳ ساله اینجوری میکنه ۱۱ سالگیش به بعد خیلی پررو شده

😂به قول مامانم از مدرسه س امسال که گوشی دار شده خیلی دیوونه م شده

ولی جدی جدی تو خیلی ارومی👩🏻‍🦯