2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 39 پست
آره دقیقا؛ خوندی شما؟ 🧡😍

اره
دختره میره دیدن بابای بچش
وسطاش یادم نیست
جن خوب بوده
تهش جن و بچه شون ادم میشن:/و دختره و جنه عاشق هم میشن و به خوبی و خوشی زندگی میکنن
چرت تموم شد

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
سووشون چطوریاس؟ مثل بامداد خماره؟ اگه خوبه گوش کنم؟

سووشون عالیه
بیشتر داستان سیاوش و مراسمی که هر سال برای یادبودش میگرفتن رو روایت میکنه(البته داستانیه)
بنظرم هر ایرانی باید اینو بخونه...
چون تا زمان قبل از انقلاب برای سیاوش هم مثل امام حسین مراسم گرفته میشد و...الان ممنوع شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سووشون چطوریاس؟ مثل بامداد خماره؟ اگه خوبه گوش کنم؟

سووشون رمانی از سیمین دانشوره، داستان زندگی زوجی به نام زری و یوسف که تحت تاثیر فضای حکومت قرار میگیره 

جالبه و زیبا ، تقریبا با بامداد خمار در یک سبکه 

و نرگس آبیار داره سریالش رو هم در شیراز میسازه

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
من یادم نیس ژانری اننخاب کرده باشم، فقط از دوستا سوال پرسیدم که عایا رمانی خوندن که ژانرش طنز باشه!؟ ...

آره می‌نویسن

ولی کلا ما توو ایران ادبیات ژانری نداریم.

اونا هیچکدوم استاندارد نیست.

مثل ژانری که برای فیلما می‌نویسن

مثلا توو دنیا ما ژانر اجتماعی نداریم، اینو فقط ایران داره

یه چیز ساختگیه

به فیلم‌های درام میگن درام_اجتماعی چون توو جامعه‌س!

توو متن گفته بودید طنز و ... من فکر کردم فقط توو اون سبک‌ها می‌خواید.

اتحادیه ابلهان

کتاب سیاه

بارون درخت نشین

ناطور دشت

یوژپلنگانی که با که با من دویده‌اند

گهواره‌ی گربه

عامه پسند

اقیانوس انتهای جاده

و در آخر اگر به فانتزی علاقه دارید مجموعه‌ی ۷ جلدی ویچر

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
چی بود؟من اتفاقا خوشم میاد از پایان تلخ

اسمشو یادم نیس ولی رمان درمورد دختر و پسری بود که همدیگه رو دوست دارند و ازدواج میکنند، دختره باردار میشه ولی به پسره چیزی نمیگه. این وسط پسر عموی دختره از بچگی عاشق دختره بوده ولی از احساسش بهش چیزی نمیگفته وقتی میفهمه دختره ازدواج کرده آتیشی میشه و به فکر انتقام میافته. یه سری عکسای فتوشاپ درست میکنه از دختره میره به شوهرش نشون میده و شوهرش از زنش بدش میاد و میگه باید طلاق بگیریم. جدا میشن ولی دختره نمیفهمه که کار پسر عموش بوده. دختره بازم چیزی درمورد حامله بودنش به کسی نمیگه و میره یه جایی تا وقتی بچه به دنیا اومد بزرگش کنه.میره خونه دوستش و وقتی بچه به دنیا میاد تا شش یا هفت سالگی بچشو بزرگ میکنه. یه روز میره بازار برای خرید که اتفاقی دختره و شوهر سابقش همدیگه رو میبینن دختره فرار میکنه ولی شوهرش تعقیبش میکنه و میفهمه کجا زندگی میکنه، میره باهاش حرف میزنه و دختره همه چی رو براش توضیح میده که اون به شوهرش خیانت نکرده و بچشو بهش نشون میده و اون موقعس که میگه من و تو بچه داریم . بعد از چند وقت (یادم نیست) هردو راضی میشن دوباره باهم ازدواج کنن.یه روز که میرن محضر عقد میکنند، پسر عموی دختره متوجه میشه و با سرعت با ماشین به دختره میزنه و چون سرعت ماشین زیاد بوده دخترت میره کما و بعد میمیره..... 

طولانی شد ولی خیلی پایان تلخی داشت 🖤

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
اره دختره میره دیدن بابای بچش وسطاش یادم نیست جن خوب بوده تهش جن و بچه شون ادم میشن:/و دختره و جنه ع ...

شما کتابشو خوندی یا مجازی (pdf) خوندی؟ 

من تا وسطاش خوندم که دختره میره پیش رماله (فک کنم اسمش طاهره بود) بعد اون رمال جن رو احضار میکنه و قراره دختره با جنه بره. 

من از اون به بعد رو نتونستم بخونم چون از یه سایت میخوندم اون سایتم نصفشو نزاشته بود 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
آره می‌نویسن ولی کلا ما توو ایران ادبیات ژانری نداریم. اونا هیچکدوم استاندارد نیست. مثل ژانری که ...

تاحالا نشنیده بودم ولی ممنونم 🧡🙂

اسمشو یادم نیس ولی رمان درمورد دختر و پسری بود که همدیگه رو دوست دارند و ازدواج میکنند، دختره باردار ...

واااای🥲

مرسی عزیزم که تایپ کردی برام

خیلی برام ارزشمند بود💓

شما کتابشو خوندی یا مجازی (pdf) خوندی؟  من تا وسطاش خوندم که دختره میره پیش رماله (فک کنم اسمش ...

اوایل که اومده بود چاپ نشده بود و کامل بود

بعدش رفت برای چاپ

واااای🥲 مرسی عزیزم که تایپ کردی برام خیلی برام ارزشمند بود💓

قربونت ❤