2789
به چه درخواستهایی ن نمیتونی بگی ؟ 

ب جنس موافق نمیتونم 

جنس مخالف رو ک محل نمیدم کارم ندارن ولی اذیتم میکنن مثلا تازگی کافی نتی و یجای دیگم ک خودش فروشنده است همسایه است مامانم گفته رشته خوبی دارم میخونم اونروز گفت اصلا ارزش داره (واقعا داره)میخواستم بگم از کارگری فست فودی ک بهتره نگفتم ترسیدم دلش بشکنه 

اون کافی نتی هم سرمو کلاه گذاشت میگفت فردا بیا واس ویرایش میرفتم میگفت عه کارتو انجام ندادم خوابیده بود برو فردا بیا 😑 فرداشم سر چیز دیگ دستم انداخت  منم قهر کردم دیگ نرفتم پولشم ندادم واسم فحش فرستاده تو تلگرام

ولی با دخترها نمیتونم خ سختمه جلوشون دربیام نمیدونم چرا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

معمولا دخترخالم تعریف میکرد که توی خوابگاه ی درخواست هایی میشه که ادم باید نه بگه . برا اون پرسیدم ک ...

چه درخواستی؟ 

منم خوابگاه کارمندی میرفتم، هیچکس به دیگری کاری نداشت حتی باهم حرفم نمیزدن 

معمولا دخترخالم تعریف میکرد که توی خوابگاه ی درخواست هایی میشه که ادم باید نه بگه . برا اون پرسیدم ک ...

منظورت دربرابر دخترهاست؟

آره هرکی تو خوابگاه میره خ قوی میشه خواهرم رفته ولی خب خودش کلک بازه هرچی یاد میکرفت سرم خالی کرد مثلا من بعد ۷سال درس خوندم اون میومد سروصدا میکرد یا با داداشم دعوا راه میتداخت خ اذیت میکرد قبل کلاسهام اشکمو درمیاورد بچه هم ک بودیم دفترام پاره میکرد مامانم هیچی بهش نمیگفت 

کارمندی با دانشجوی فرق میکنه 

میشه تاپیک قبلیم بیای همونک نوشتم دانشجوها بیاین 

ی همکلاسیم سوار شده ول کن نیست اعصابم خرد شده میای بگی چی بگم ک ول کنه و خ ضایع هم نباشه؟