2789
عزیزم  تو ۳۷ سالته دانشجوی ارشد هستی روانشناسی می‌خونی نمیتونی نه بگی ؟؟؟؟  تو را خدا رو ...

دارم سعی میکنم خودمو تغییر بدم چند هفته است دارم تمرین میکنم تونستم ۳بار جلو زور گفتن بقیه ن بگم 💕

دارم سعی میکنم خودمو تغییر بدم چند هفته است دارم تمرین میکنم تونستم ۳بار جلو زور گفتن بقیه ن بگم 💕

تاپیکهات را خوندم از بس بلا سرت آوردند جرات را ازت گرفتند . قدرت نه گفتن را ازت گرفتند . باز هم قوی بودی با این همه بلا داری درس می‌خونی و رشد می‌کنی . عزیزم خودت بهترین کسی هستی که میتونی به خودت کمک کنی . مطمئن باشید کمی از مامانت و اون خانواده سمی فاصله بگیری به زودی زود چه موفقیتهایی که به دست میاری . اصلا فرصت ابراز وجود به تو ندادند مرتب سرکوب کردند مرتب تخریب کردند والله بازم خوب دوام آوردی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکهات را خوندم از بس بلا سرت آوردند جرات را ازت گرفتند . قدرت نه گفتن را ازت گرفتند . باز هم قوی ...

دقیقا همه حرفهات درسته از دلداریت ممنونم 💕 بنظرم خدا واس هرکدوممون ی برنامه ای داره هروقت خ دلم میگیره با خودش درددل میکنم .خدا هممونو عاقبت بخیر کنه 🌷❤

دقیقا همه حرفهات درسته از دلداریت ممنونم 💕 بنظرم خدا واس هرکدوممون ی برنامه ای داره هروقت خ دلم میگ ...

عزیزم ممنون بابت تمام لایکهایی که داری تاپیکهام را می‌کنی .

روزگار سختی گذراندم.

هر چی پس انداز کرده بودیم را دزدیدند .

نه ماه سختی داشتم .

خیلی سخته وقتی برگردی و خونه را خالی خالی ببینی حتی مواد غذایی را هم دزدیده بودند .

عزیزم ممنون بابت تمام لایکهایی که داری تاپیکهام را می‌کنی . روزگار سختی گذراندم. هر چی پس انداز کر ...

واست حمد و صلوات فرستادم ان شاءالله حاجت روا بشی 

و مالت بهت برگرده توکل کن ب خدا ذکرهای تو مفاتیح هست برای مال گمشده یا از دست رفته واقعا تاثیر دارن 

یبار با شوهرم قهر بودیم ی خانم اینجا گفت ۱۰۰۱ بار ذکر یا ودود بخون خوندم ب ۲۰۰رسیدم شوهرم زنگید گفت یهویی دلم تنگ شد 

البته بعدش باز دعوا کردیم ولی اینک ذکرها موثرن حقیقت داره انگار یجور انرژی تو کائنات داره ایشالا مساله شما هم حل بشه گلم❤️🌹 

واست حمد و صلوات فرستادم ان شاءالله حاجت روا بشی  و مالت بهت برگرده توکل کن ب خدا ذکرهای تو مف ...

بله خیلی اعتقاد دارم و نه ماهه که دارم انجام میدم . ممنون بابت لطفی که کردی و دعایی که خوندی ان شالله چندین برابر به خودت برگرده عزیز دلم