2777
2789
عادی سازی شده  هزینه ها بالاس  خانم های بی کس و کار دنبال تیغ زدنن  تو خیابان راه ...

و انسان های با شرف به وجدان با خدا گم‌شده

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعد چی کار کردی-من که زنگ زدم به دختر بد و بی راه گفتم-

منم از گوشی خودم جلوش زنگ زدم ب دختره صداش ک اومد قط کردم فهمید شماره رو برداشتم عصبانی شد گذاشت رفت. در اصل از خجالت فرار کرد ولی بازم گردن نمیگرفت

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
دقیقاااا

چقد دلم میگیره میبینم طرف پاک سر زندگیشه بچه داره شوهرش میره پی کثافت کاری پی یه جند..ه ای ک ازخودش گثیفتره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نمیتونم طاقت بیارم-الان بهش زنگ زدم یه جوری حرف می‌زد احساس کردم دختر کنارش

یه چیزی که من خواهرانه به تمام کسایی که به همسراشون شک دارن همیشه میگم اینکه تست بیماری های مقاربتی بدن 

پاپ اسمیر نه این تست فرق داره 

جدای روانتون جسمتون هم در خطره 

انشاالله یه حس اشتباه 

ولی بگین دکترم به پاپ اسمیر مشکوک شده گفته تست بدم 

اگر خودشو باخت بلههه

دوستان تو رو خدا حواستون به خودتون زندگیتون باشه،خیلی از مردها بخاطر خیانت و ارتباط هایی که با خانوم های هرزه داشتن دچار بیماریهای خطرناکی شدن و بعد متوجه شدن که پشیمانی فایده نداشت،تمام بیماریهای از قبیل ایدز بخاطر همین رابطه های نامشروع داره زیاد میشه کسی که به زندگی متاهلی کسی وارد میشه مطمینن وارد زندگی خیلی ها شده