2777
2789
میگه برای دوستم مشکل پیش اومد بود دوس دخترش زنگ زده از حال پسر باخبر بشه-ولی دروغ میگه-بنظرت اگه الا ...

من خودم 

پیش اومده از نامزدم بی خبر باشم 

به دوستش پیام بدم 

اگ سر اینه ک شاید اشتباه میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شماره از گوشی شوهرم برداشتم بهش زنگ زدم یه دختر بود باهاش حرف زدم گفت من دوس دختر دوستشم

فعلا خونسرد باش. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم‌چرا خیانت زیاد شده چه فگری میکنن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

رو پرینت گیر بده بگو من بهت اطمینان دارم برای این‌که‌ خیالم راحت شه پرینت و بگیر

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

اصلا چرا دوست دختر دوست‌شوهرت‌باید شماره شوهر شما ک‌متاهلم هست داشته‌باشه‌

اصلا‌چکاری هست بخاد اس بده یه زنگ‌بزنه

باید درجا‌میزد در دهنش تا حدشو بدونه مشکوکه بدم مشکوکه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
میگه برای دوستم مشکل پیش اومد بود دوس دخترش زنگ زده از حال پسر باخبر بشه-ولی دروغ میگه-بنظرت اگه الا ...

ببین نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی این مردا تو این شرایط هردروغی میگن. شوهرم وقتی مطمئن شد شماره طرفو برنداشتم ب دوستش ک پسره سپرده بود بهش زنگ میزنه جواب بده ک من بفهمم مرده الکی مثلا. غافل از اینکه من شماره دختره رو داشتم و ب رو خودم نمی اوردم

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
نمیدونم‌چرا خیانت زیاد شده چه فگری میکنن

عادی سازی شده 

هزینه ها بالاس 

خانم های بی کس و کار دنبال تیغ زدنن 

تو خیابان راه میره خانم مورد دار ریخته 

کانال تن فروشی زیاده 

کلا همه چی در دسترس 

تربیت ها صفرررر 

آموزش صفررر 

ببین نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی این مردا تو این شرایط هردروغی میگن. شوهرم وقتی مطمئن شد شماره طرفو ...

خب بعد چی کار کردی-من که زنگ زدم به دختر بد و بی راه گفتم-

خسته ترینم
یه شماره برداشتم دختر بود ولی میگه دوس دختر دوستن

بعد یه چیز عجیب اون دختر شماره همسر شما رو از کجا داره 

اگر دوستش حالش خوب نبوده چطور شماره همسر شمارو ازش گرفته 

از قبل داشته پس گروهی در ارتباطن که خیلی مد شده