2777
2789

سلام بچه ها ۴ شبه پسر عموم اومده خونمون بعد خیلی کثیف بازی درمیارههه خیلییی بد غدااااست بعد میگ تا ۱۰ روز دیگ میمونم حالا من چ کار کنم کلی درس دارم خیلی اذیت میکنه

تو رو خدا یه کاری یه کمکی کتید بهم 

چندسالشه چرا اومده

از کجا اومده

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تهران اومده اینجا میگ میخام بمونم ۱۱ سالشه مامانشم عار نمیکنه 

بچس 

نمیدونم چی بگم باید مادرش درک کنه

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

۱۱ سالشه؟

بزن پشتش بندازش بره خونشون ها

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
وای نمیشهههه تحملش سخته

به چه علت اومده؟؟هم سن شماهم ک نیس!شاید خونشون کسی کسالتی جیزی داره؟اگر نه ازسرشون وا کردن بگو خانوادت رفتن مسافرت تورو نبردن😆😆😆😆😆

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
من لزدواج نکردم مامانم خودش مریضه اصلا یه وضعیههه

ای بابا دیگه بدتر مادرت هم شرایط پذیرایی نداره ...اینا درک ندارن ذره ای ...والا ما کسی مریض باشه خونش شام و نهار نمیمونیم چه برسه شب ...اینا چه پروان ...پدرت چیزی نمیگه؟