2777
2789
عنوان

انتخاب اسم از قرآن 🤣🤣خاطره

788 بازدید | 31 پست

وقتی دخترعمم تازه دنیا اومده بود همه تو خونه مادرشوهر عمم دعوت بویم

بعد شام همه نشستیم و مادرشوهر عمم دوساعت از قرآن و اینکه اسم پسراشو چجوری انتخاب کرده بود حرف زد که اولین کلمه ای که دیده رو بچش گذاشته

بعد بسم الله گفت قرآن رو باز کرد سوره تین اومد😂😂😂😂

بعد اصرار داشت اسم بچه رو بزارن زیتون چون حکمت خدا بوده زیتون بیاد 

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

😂😂🤦🏻‍♀️ بدبخت بچه

حالا اسمش چی شد اخر سر؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂🤦🏻‍♀️ بدبخت بچه حالا اسمش چی شد اخر سر؟

اسمش رو گذاشتن ریحانه ولی عمم میگه مادر شوهرش زیتون صداش میکنه😂😂😂😂 

بعد اسم اون بچه چی شد واقعا که نزاشتن زیتون تصور کردم دوست صمیمیم اسمش زیتون باشه باید تو گوشیم سیوش ...

گذاشتن ریحانه ولی اون مامان بزرگش بهش میگه زیتون😂

ولی زیتون خدایی آوای قشنگی داره اگه زیتون زیتون نبود شاید اسم قشنگی میشد😂

زیتون😅بانمکه

همسایه خاله ام یه خانوم پیره،اسمش تُکَذِبان هست،یه فعل از تو قران دیدن گذاشتن😶

حاج اقا قرائتی میگفت بابا مثلا کلمه فیل هم تو قران هست بقره هم هست اونم میخوای بذاری،شورشو در نیارین دیگه😅😅😅😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گذاشتن ریحانه ولی اون مامان بزرگش بهش میگه زیتون😂 ولی زیتون خدایی آوای قشنگی داره اگه زیتون زیت ...

اره کلمه ی بانمکیه برا اسم ولی خب یجوریه تو فرهنگ ما دیگه

شاید تو کشورای دیگه بد نباشه😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فک کن بخانه تغییرش بدن میزارن رینتون😂خارجی هم میشه

سوره تین اگه تین رو میدید مثلا تینا اسم خوبی میشد ولی یادمه گفت بایددددد بزارین زیتون چون حکمت الهیه