2777
2789
تاپیک ت ح ر ی ک خییییلییی خوب بود (تاپیک pdf ) خدا خیرت بده   کاش پربازدید میشد همه میخوندن ...

عزیزم♥️ 

یه تاپیک دیگه درموردش زدم داشت جلو میرفت ک ترکوندنش متاسفانه

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

کامنت منو تو تاپیکتون ریپ زده بودین...

ولی خب تاپیکتون ترکید و ندیدم

کنجکاو شدم بدونم؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام  شما چی نوشته بودین؟

گفته بودم دو طرفه ست این چیزا

حس نیاز و تحریک مرد نسبت به زن برابره با حس زیبا دیده شدن زن 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
گفته بودم دو طرفه ست این چیزا حس نیاز و تحریک مرد نسبت به زن برابره با حس زیبا دیده شدن زن 

آها منم گفتم زنا حس نیاز ب دیده شدنشون رو تو خونه و با همسرشون ارضا کنن 

نیازی نیست زیباییهاشونو ب همه ی مردها نشون بدن و یه سری جوون مجرد ک راهی برای ارضای غریزه جنسیشون ندارن رو ب گناه بندازن.

همونطور ک از مرد خواسته میشه نیازشو با همسرش جواب بده نه هر کس دیگه.

خدا این نیازها رو تو وجود ماها گذاشته برا تحکیم خانواده 

ولی متاسفانه در جهتهای دیگه ای استفاده میشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
آها منم گفتم زنا حس نیاز ب دیده شدنشون رو تو خونه و با همسرشون ارضا کنن  نیازی نیست زیباییهاشو ...

خب این درسته ولی به قول خودتون مردا هم میتونن نیازهای جنس.ی شون رو با خانومشون یا حداقل از راه درست بر طرف کنن نه زنای دیگه.

ولی همش یه طرفه به این موضوع دیده میشه 

ینی میخوام بگم همش گفته میشه زنا باید حجابشون رو رعایت کنن ینی به این نکته توجه نمیشه ک مردا هم باید یه کنترلی روی خودشون داشته باشن!

خب این درسته ولی به قول خودتون مردا هم میتونن نیازهای جنس.ی شون رو با خانومشون یا حداقل از راه درست ...

درسته مرد هم باید کنترل داشته باشه 

ولی اون پسر پونزده ساله ی تازه ب سن بلوغ رسیده چی؟ 

اون چجوری باید خودشو کنترل کنه؟ 

تازه داره با این حسش آشنا میشه 

و وقتی دخترها رو با این همه جاذبه و زیبایی میبینه باید چیکار کنه واقعا؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج

ببین عزیزم ،این تاپیک هایی که میزاری و قفل شون هم میکنی ،کار درستی نیست

چون نه تنها جنبه ی علمی  نداره 

که داره مرد رو یه موجود بی اراده ،بی اختیار و احمق توصیف میکنه،که حق داره با هر تحریکی تجاوز  و کودک آزاری کنه و خیلی مسایل عادی و گناه کبیره و فلان نشون میده 

این قبیل مزخرافات و اشاعه ندیدن لطفا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین عزیزم ،این تاپیک هایی که میزاری و قفل شون هم میکنی ،کار درستی نیست چون نه تنها جنبه ی علمی &nb ...

واقعا برداشت شما اینه؟ 

هر چند نظر هر کس محترمه ولی من برداشت دیگه ای دارم.

شما فقط اون قسمت رو دیدین و بلایی ک داره سر پسرهای جامعه میاد رو ندیدین؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
واقعا برداشت شما اینه؟  هر چند نظر هر کس محترمه ولی من برداشت دیگه ای دارم. شما فقط اون قسمت ...

الان با این گفته ها به پسرهای جوون کمک شده؟؟؟؟

پسری که اینارو میخونه ،با خودش میگه ،پس من حق دارم وقتی تحریک شدم برم تجاوز کنم ،این تقصیر من نیست،به من چه ؟؟اونا خودشونو بپوشونن.به خودش اجازه میده به یک کودک تجاوز کنه و اینو تقصیر خودش ندونه

ما باید تمدن و به بچه هامون یاد بدیم

تمدن یعنی تاب بیاری چیزی و که الان نداری تا موقع اش که بهش برسی

مگه دور از جون حیونیم که تا تحریک شدیم بپریم روی هم؟؟؟

به پسرها باید اینو یاد داد.تو جامعه ی ما فقط به زن ها گفتن خودتو بکن تو کیسه زباله تا آسیب نبینی

همیشه با این مدل رفتار مردسالارانه ،به مردها حق هر تجاوز و تهدید ی داده شد ،این همه تجاوز به کودک و کودک همسری و قتل ناموسی رو  نمبینید؟؟؟این ها محصول همین تفکره

اگر این طور باشه پس هر کسی حق داره کیک ی که تو یخچال قنادی هست بدزده چون اون لحظه دلش خواسته 

تو سوپر دزدی کنه چون یه چیزی دیده و دلش خواسته 

تمدن رو یاد بگیریم و یاد بدیم

نه اینکه صورت مساله رو پاک کنیم و زن و وجودش و بدنش رو حذف کنیم!!!

اگر فقط یه کمی دلت به حال مردم و هموطن هات میسوزه اون تاپیک هاتو پاک کن و اشاعه نده،شما مسوول هستید

من با اون آقا هم که برداشت ها و  تحلیل های مسخره شو از حرف اقایون نوشته کار دارم...!!!!

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

درسته مرد هم باید کنترل داشته باشه  ولی اون پسر پونزده ساله ی تازه ب سن بلوغ رسیده چی؟  ...

نمیدونم واقعا🤌 

الان دچار دوگانگی شدمم 

الان با این گفته ها به پسرهای جوون کمک شده؟؟؟؟ پسری که اینارو میخونه ،با خودش میگه ،پس من حق دارم و ...

شما فقط از یه زاویه داری نگاه میکنی 

این مطالب اصلا در مورد تجاوز نبود 

در مورد آستانه ی تحریک پایین آقایون بود، هیچکدوم از نظرات نگفته بودن ک ما با تحریک به کسی تجاوز کردیم 

فقط گفته بودن فشار روی ما بیشتر شده و نیاز ب ارضا داشتیم.

فقط تک بعدی نگاه نکن.

اللّهم عجّل لولیک الفرج