2777
2789
عنوان

گرفتگی یه طرفه بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 12984 بازدید | 43 پست
اگه بینی‌ نرمال دارید هیچ وقت به عمل فکر نکنین من خواستم کمی نیمه فانتزی کنم نه تنها نشد بلکه سوراخ ...

من برای عمل بلفارو میخواستم به ایشون مراجعه کنم اما با این پست دو دل شدم

من برای عمل بلفارو میخواستم به ایشون مراجعه کنم اما با این پست دو دل شدم

من برگردم به گذشته برای عمل بهش مراجعه نمیکنم بینی من مشکلی نداشت فرمش هم خوب بود فقط میخواستم نیمه فانتزی بشه. دکتر بریده و دوخته هیچ تغیری نکردم بعدشم گفت من طبیعی عمل میکنم گفتم بینی من خودش طبیعی بود دیگه مشکلی نداشت که. فرم بینی منو تغیر نداده هبچ از سمت چپ بینیم نمیتونم راحت نفس بکشم و حس بویاییم کم شده در حالیکه قبلش اینطور نبود. عمل بلفا رو نمیدونم‌ چجوری انجام میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بعد گذشت 7 ماهو نیم 

هنوز بینیم کیپ میشه امروز کلا سمت راستم کیپ بود 😔ظاهر بینیم خیلی زشت شده مخصوصا روبه رو 

خواهش میکنم واسه اانتخاب جراح دقت کنید 

هم پولم رفت هم تناسب چهرم 

خنده دار شدم وزشت 😭😔

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم اسماعیل زارع جراح گوش وحلق وبینی مطبش ونکه خدا ازش نگذرع که گند زد به قیافم وتنفسم 

اصلااااااااااا پیشنهاد نمیکنم ایشونو چون بی تجربه و نابلد که هیچ فهم ودرکی از تناسب نداره 

خوب گند میزنه وپولم به جیب میزنه 

خیالشم راحته اونی که یبار داغون شدع واسه باردوم نمیره زیر دستش 

من موندم به چهره داغون شدم وتنفس خراب شم وروان اسیب دیدیم 

نمیبخشم خودمو که انقد راحت وازروی بی تجربگی خودمو سپردم دستش 💔

نمای روبه روی کارش به عنوان یه جراح کاملا ردهههه 

یعنی امضای کار جراحه که ایشون ندارن متاسفانه 

تو پیجشون راحت بلاک میکنن وکامنتا رو سریع حذف میکنن 

تو پیج قرار نیس ناراضی ببینی من که ازراه دور رفتم عمل ولی 

خدا میدونه چنتا از عملای خودشو ترمیم میکنه

کاملا بی تجربه و خرابکار !!همین نی نی سایت دیدم کسیو میگفت میشناسه خانومی که حتی سه بار پیشش عمل کرد. بازم داغون شد 

وحتی یکی دیگه شنیدم دوبار خراب کرده

من که قیدش رو زدم چاره ای هم جز ترمیم ندارم 

اینجا میگم چن نفر هم قصد جراحی با ایشون رو داشته باشن ببینن کافیه 😑😑😑

یک متنی دیدم  نمونه بارزش جراح من  بود 🔊🚫اسماعیل زارع ونک 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

نوشته بود :یک جراح اگاه ومعتبربراساس بافت وساختمان بینی،تناسب اجزای صورت،حفظ سیستم تنفس طبیعی وبارعایت استاندارد های جراحی پلاستیک ومبانی زیبایی شناختی ،شکل مطلوب بینی رابرای هر فرد ایجاد میکند.جراح فاقد درک زیباشناسی نااگاه که صرفا بنابر سلیقه وخواست فرد مراجعه کننده،فقط به کوچک کردن،کوتاه  وبالا بردن بیش از حد نوک بینی توجه میکنندو توان فرم دادن صحیح روندارند نه تنها به زیبایی چهره فرد نمی افزایند بلکه تناسب چهره فرد را کاملا ازبین میبرند،این گونه جراحان اغلب با بهانه تراشی وفرار از مسئولیت،کم دانشی ونادانی خودرا درخصوص رعایت نکردن استاندارد های مسلم پزشکی مبانی زیبایی شناختی،به سلیقه فرد مراجعه کننده نسبت میدهند.

عجیب این متن ایشون رو بیان میکنه😕!!!!!!!!!!!!وکاملا برخورشون با من بخاطر نارضایتی از فرم بینی وبهم خوردن تناسب وزیبایی چهرم فقط بهانه تراشی ونسبت دادن به سلیقه شخصی بود 

یک تیکه گوشت نافرم پهن پر از ورم نوک بینی کوفته وگرد وسربالا پره های بینی پهن وجمع نکرد طول بینیمو کم کرد پروجکشن زیاد از نیمرخ شبیه مثلثه وپشت نوک بینی ورم زیاد اصلا نمیتونه به نوک بینی فرم بده عملا ناقص میکنه ادمو 

گند زد به چهره من گوشت اضافه دراومده تو بینیم شاخکام بزرگ شده شبا نفس درست نمیتونم بکشم تیغه بینی مو پهن کرده نوک بینیمو افتضاحه فرمش حتی نمیتونه به نوک بینی وکلوملا فرم بده یه مدل رو رو همه پیاده میکنه هیچ درکی از اصول زیبایی و جراحی زیبایی نداره 😑😑😑😑😑

خواهش میکنم چهره خودتون رودست هر کسی ندید😑

اگه بینی‌ نرمال دارید هیچ وقت به عمل فکر نکنین من خواستم کمی نیمه فانتزی کنم نه تنها نشد بلکه سوراخ ...

بله من هم با شما موافقم.عمل بینی جزو افتضاح ترین عملهاست وامکان بروز خیلی مشکلات بعدش وجود داره.برای همین هم اکثر جراحان بینی خودشون بینیشون رو عمل نمیکنند.

وقتی شروع میکنی شستشو باید کم کم گرفتگی برطرف شه

به دکترت گفتی؟

من خودم یه چند روز بعد شستشو خونا که رفت گرفتگیش هم رفت البته نوشتی یکسال!!!

من با بهزاد شهرجردی عمل کردم میگفت تا چند روز عادیه

سلام ببخشید تنفس شما درست شد ؟

سلام نه زیاد

شبا معمولا سمت چپ کیپ میشه مجبورم به سمت راست بخوابم بعضی وقتا برعکس

موقع سرماخوردگی که دیگه وحشتناکه هردو باهم کیپ میشه

سلام نه زیاد شبا معمولا سمت چپ کیپ میشه مجبورم به سمت راست بخوابم بعضی وقتا برعکس موقع سرماخوردگی که ...

پیش دکترتون رفتین ؟ روزها چطورید؟ قبل عمل آلرژی یا سینوزیت داشتی ؟

پیش دکترتون رفتین ؟ روزها چطورید؟ قبل عمل آلرژی یا سینوزیت داشتی ؟

نه نداشتم

ولی کلا اوکیه

به جز موقع سرماخوردگی خیلی بده چند روز پیش که بینیم کیپ شده بود صدا میداد اصلا نخوابیدم

نه نداشتم ولی کلا اوکیه به جز موقع سرماخوردگی خیلی بده چند روز پیش که بینیم کیپ شده بود صدا میداد اص ...

من سه ماهه عمل کردم ولی ته بینیم که نگاه میکنم شاخکا بزرگ شدن نمیدونم چرا ، من نه آلرژی داشتم نه سینوزیت و تنفسی هیچی مشکلی نداشتم ، ولی الان خیلی کیپه تنفسم نمیدونم چی قراره بشه خیلی ناراحتم ، شما هم نه سوراخ های بینیتون ورم کرده و بادکنکی بود؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز