2777
2789
عنوان

گرفتگی یه طرفه بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 12982 بازدید | 43 پست

[QUOTE=295232711]برای همسرتون کی برطرف شد؟؟نمیدونید الان همسرتون با بینیش هیچ مشکلی نداره  ببخشید خیلی سوال می ...[/Q خواهش میکنم عزیزم دو ماه اول بعدش خوب شد نه الان مشکل نداره شکر خدا 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه شستشو میدم هیچی نیس

چون درنمیاد سوراخای بینی تنگ شده اون لخته هم خشک شده

اصلا حساس نشو زیادم دست کاریش نکن دماغتو فعلا

نهایت اگر تا دو هفته دیگه خوب نشدی برو پیگیری کن احتمالا گوشت اضافه اورده بینیت

اگه بینی‌ نرمال دارید هیچ وقت به عمل فکر نکنین من خواستم کمی نیمه فانتزی کنم نه تنها نشد بلکه سوراخ چپ بینیم کیپه هنوز بعد ۳ سال درست نشده به دکتر هم گفتم گفت من فقط طبیعی عمل میکنم برای گرفتگی بینیم هم همش وعده داد ورم هست رفع میشه ۳ سال شد ولی من هنوز نمیتونم با سوراخ سمت چپ بیتی نفس بکشم حتی اگه خواستین عمل کنین به هیچ عنوان به دکتر خلیل رستمی مراجعه نکنید به هیچ عنوان

اگه بینی‌ نرمال دارید هیچ وقت به عمل فکر نکنین من خواستم کمی نیمه فانتزی کنم نه تنها نشد بلکه سوراخ ...

من که فانتزی عمل نکردم طبیعی عمل کردم سواخ سمت چپم کیپه دوسال عمل کردم دکترم هر دفعه فقط سرم واسپری می ده بهتر بشه که نشد بعضی وقتا خفه میشم ولی دکتر گردن نمی گیره

«اللهم عجل لولیک الفرج»
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز