2777
2789
عنوان

خیانت دختر در دوستی و اشنایی

3729 بازدید | 60 پست

بچه ها این مشکل واسه دوستم پیش اومده لطفا راهنمایی کنید... چند ماهه با یه آقایی در حال آشنایی واسه ازدواج هست. بعد این خانم توی اینستا هم تقریبا از همون اوایل آشنایی با این آقا با یه نفر دیگه هم چت میکرده و این اواخر واسش عکس +18 هم از خودش فرستاده.... حالا فهمیده که اون خواستگار واسه امتحان کردنه دختره به دوستش گفته بود ه باهاش چت کن و ببین تا کجا پیش میره باهات.... و الان که همه چیزو پسره میدونه اومده به روی دختره آورده و کلی حرف بهش زده و دعوا و... اینا.بعدشم به دختره گفته حالم ازت بهم میخوره و خیلی عصبانی بوده پسره ولی اخرش به دختره گفته  فکراتو بکن ببین اگر میخای همینقدر خراب باشی در آینده و نمیتونه متعهد باشی دیگه با من نباش... دختره هم همش داره گریه میکنه و پشیمونه و میگه نمیدونم چکار کنم. بگین آیا ادامه رابطه با این پسر خواستگار فایده داره با اینکه اعتمادش از بین رفته؟ دختره خیلی دوسش داره ولی میگه بدترین حرفا رو بهم زده و گفته اگه آدم شدی برگرد و ادامه بدیم ولی اگه یه بار دیگه چیزی ازت ببینم میکشمت.... 

شما بگید چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید نظرتون بگید...

الان پسره دیگه زنگ نزده و دختره بهش پیام داده هم عذرخواهی کرده هم اینکه گفته چرا همون موقع که خیانتمو فهمیدی بهم نگفتی و گذاشتی بعد از 1 ماه گفتی؟ دوستم میگه حتی تاهمین دیروز پسره هی بهش ابراز علاقه میکرده بعد یهو فرداش اومده قضیه خیانتو رو کرده و با دوستم دعوا کرده...بنظر شما چرا پسره اینکارو کرده؟حتی دختره میگه تو مدتی که با هم بودیم چند بار خواستم رابطمو با این خواستگاره تموم کنم ولی خودش نمیذاشت و هر دفعه التماس میکرده ادامه بدیم ....با اینکه خیانت دوستمو میدونسته از چند ماه قبل...اخه بنظر شما چرا ؟با عقل جور در میاد این کاره پسره؟؟

بچه ها الان دوستم میگه پسره بهش گفته خودم بودم که با ایدی دیگه م بهت پیام داده بودمو امتحانت کرده بودم ....میگه اصلا دوستی در کار نبوده همه این چند ماه خود پسره به دوستم با یه ایدی دیگه پیام میداده که امتحانش کنه.... نظرتون چیه ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد که از بین بره کار سخت میشه و تا ابد فرد مقابل دچار وسواس فکری میشه و مدام دچار شک و تردیده

بعدم چه تضمینی هست دوستتون بعد ازدواج کارهاشو تکرار نکنه؟ و چه تضمینی هست این اقا با شک و تردید های مداوم زندگیشونو نگذرونه؟ 

فایده نداره

اگر هم حتی به ازدواج برسه هیچوقت بینشون اعتماد نخواهد بود

و همچنین اینکه ممکنه اقا به فکر انتقام گرفتن بیوفته و این اصلا خوب نیست.

درکل بهتر خانم بیخیال این آقا بشه و اگر وارد رابطه ی جدید دیگه شد تعهد رو فراموش نکنه.

پسره میخواست ببینه دختره تا کجا پیش میره 

ب رفیقت بگودیگه اون اقا اعتماد بهت نداره با عکس مثبت ۱۸ دیگه کارو زیادی خراب کردی تو زندگی همش بهت شک خواهد داشت. تموم کنه دوتا رابطه رو و از این ب بعد دیگه از این کارا نکنه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|