2777
2789
عنوان

خیانت دختر در دوستی و اشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 60 پست
الان بنظرتون با عذرخواهی دختره راهی هست این رابطه درست بشه یا بی فایده ست؟؟

ببین گلم دو حالت وجود داره یا اقا کاملا میبخشه و وبیخیال میشه که احتمالش کمه چون این اقا اگ بد دل نبود دوستتو امتحان نمیکرد و حالت دوم که نود درصد همینه اینه که اقا میبخشه باهم میمونن ولی بخاطر خیانت خانم بعد ها خانم مجبور میشه بخاطر خیلی چیزا کوتاه بیاد و حرفی بزنه در جا اقا اینو تو سرش میکوبه و کل استقلال دوستتو میگیره پس تموم شه بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم درست شه ولی خیلی طول میکش که بخواد اعتماد دوباره ی طرفشو بدست بیاره وخیلی آزار میبینه واذیت میشه. واینکه از کجا معلوم بعد عذرخواهی وپذیرفتن پسره قصد پسره همون برا ازدواج باش و از روی لجبازی بازیش نده؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خب فرض کن عذرخواهی کنه  خانم به دوست اون اقا عکس نود داده یعنی رفیق اون اقا همیشه این ذهنیت رو ...

نه بعدش نوشتم به دوستم گفته الکی گفته دوستی در کار نبوده خود پسره با یه ایدی دیگه به دختره پیام میداده ...الکی گفته دوستم بوده

سلام بنظرمن این پسره مریض هست.من خودم پسرم.ولی چ لزومی داره آدم بیاد شماره ی کسی ک درآینده بخواد باه ...

نه یه شخص مرض نداره 

حق داره بدونه انسان ها همیشه اونی نیستن ک نشون میدن اگه این اقا با این خانوم ازدواج میکرد فردا خانومه با صدتا دیگه بود چون شوهرش دو دقیقه ب دلش نچسبید 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

سلام بنظرمن این پسره مریض هست.من خودم پسرم.ولی چ لزومی داره آدم بیاد شماره ی کسی ک درآینده بخواد باه ...

نه بعدش نوشتم به دوستم گفته الکی گفته دوستی در کار نبوده خود پسره با یه ایدی دیگه به دختره پیام میداده ...الکی گفته دوستم بوده

از نظر من فایده نداره شما یه لیوان اب بریز رو فرش بعد از اب معذرت خواهی کن حالا دوباره میتونی کل اب از فرش بریزی تو لیوان نه غیرممکن 

این دو نفر بهتره ک کلا باهم قطع رابطه کنن  اگ پسره روش غیرت داشت ب دوستش نمی‌گفت بهش پیام بده ...

نه بعدش نوشتم به دوستم گفته الکی گفته دوستی در کار نبوده خود پسره با یه ایدی دیگه به دختره پیام میدا ...

خب دوستت اگر واقعا این خواستگار رو میخواست که همچین کاری نمیکرد الان چرا میخواد حتما باهاش باشه

حتما دلش به این رابطه نبوده دیگه 

به نظرم اگر یه رابطه درست پیش بره و دونفر واقعا همو بخوان این اتفاقا نمیوفته اونم دوران اشنایی که تعهد رسمی وجود نداره 

نه یه شخص مرض نداره  حق داره بدونه انسان ها همیشه اونی نیستن ک نشون میدن اگه این اقا با این خا ...

یعنی ب نظر شما همه ی دخترا قبل ازدواج باکسی دوست نبودن وعکسی رد وبدل نکردن وفقط اون خانم این کارو کرد.من طرفداری اون خانم واون کارش ونمیدم ونمیگم کارش درسته.ولی کارپسره بدتربود

پسره تم نباید با یکی دیگه دوست میشد و تا مثبت ۱۸ پیش میرفت 

هیچ تفاوتی وجود نداره هر دو باید متعهد باشن اگه این خانوم اقا رو اوکی نمیدونستن بهش نه میگفت یا بهش خبر میداد ک با دو نفر درحال اشناییه نه اینکه با یکی دیگه هم باشه و بگه این نشد اون یکی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یعنی ب نظر شما همه ی دخترا قبل ازدواج باکسی دوست نبودن وعکسی رد وبدل نکردن وفقط اون خانم این کارو کر ...

من نمیگم دخترا قبل ازدواج با کسی نبودن . میگم نباید همزمان با دو نفر میبود . خب حداقل ب دوتاشون میگفت ک الان ک قصدتون ازدواجه من درحال اشنایی با یه نفر دیگه هم هستم