2777
2789
عنوان

شمام با عقاید پدر مادرتون مخالفید؟

102 بازدید | 13 پست

من که پدر مادرم شدیدا بی سوادن و انقدر ساده و احمقن که از بچگیشون تابع حرف دیگران بودن و به خورد مغزشون رفته وقتیم باهاشون بحث میکنم به بیسوادی خودشون پی میبرن و چون جواب ندارن تهدید میکنن

و شدیدا سد راه پیشرفت آدم میشن بخاطر افکار گندشون

خانواده منم تحصیل کرده ولی بازم عقاید خشک و ... دارن . اوایل راه میومدم ولی الان کار خودمو میکنم 🤷🏻‍♀️

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدر و مادرم بی سواد نیستند اما زود تحت تاثیر اخبار و شایعات قرار میگیرند،مثلا هرررر چیزی رو تو اینستا باور میکنند ،من خیلی تحقیق میکنم تا به صحت و سقم موضوع پی میرم قبولش نمیکنم

اره منم جدیدا خیلی با مادرم بحث میکنم حتی سر کوچک ترین مسائل

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
اره کی هست تو این دروه و زمونه فکرش با پدرو مادرش یکی باشه اخه اونم با اون افکار قدیمی و سنتی

اتفاقا من برعکسم اونا مدرن فکر میکنند من سنتی ،پدر مادرم ۶۵ ساله هستند خودم چهل ساله

چه جالب تا حالا اینجورشو ندیده بودم من اگه پدر مادرم روشنفکر بودن من باز ازاونا جلوتر میزدم

تا روشنفکری رو چی ببینیم،منم تحت تاثیر شوهرمم یعنی عقاید اون بعد سالها روم تاثیر گذاشته و اینکه پدر مادرم طی سالها خیلی تغییر کردند اما من نه

تا روشنفکری رو چی ببینیم،منم تحت تاثیر شوهرمم یعنی عقاید اون بعد سالها روم تاثیر گذاشته و اینکه پدر ...

من از اول طرز تفکرم فرق میکرد با خونواده ولی سختگیر بودن نمیتونستم چیزی بگم بعد ازدواج راحت شدم