2777
2789
عنوان

بعضیا چرا تو همه چی دخالت میکنن

36 بازدید | 5 پست

با یه خانوم و دخترم ک ۳سالشه اومدیم پارک پیاده روی(دخترم باکالسکه اوردم)دخترم شامم نخورده خونه نون نداشتیم گفتم تو راه بهش کیک وشیر میگیرم میخوره اومدیم نزاش گفت بریم بازی کنه گرسنع بشه ببر خونه صبحانه بده حالا اومدیم دخترم هی گریه میکنع گشنشه گفتم برم اطراف ببینم دکه ای چیزی هست بازم نزاشت میگه چیه کیک، صبحونه بده اخه لامصب بچه گشنشه

اینجاهم مغازه نیس دخترمم فقط نق میزنه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

چخبره ۵ تا تاپیک میزنی😑 

بش بگو یا سکوت کن این شیر و کیکشو بخوره یا برو نون و مربا بگیر بهش صبونه بدم  

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

به اون چه؟ شما تو کیفت برمیداشتی دیگه بچه رو بردار برو بابا گناهه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاو خوبی کن

خب مادرنمونه معده اون بچه باکیک نابود میشه،خیلی ضررداره خیلی!مادرایی ک فرزند کوچیک دارید واقعا تغذیه رو جدی بگیرید،اگ صبحانش براتون مهم بود قطعا ازروز قبل بفکر صبحانه فردای بچه بودی،حالا نون نبود یه سوپی چیزی!

به اون چه؟ شما تو کیفت برمیداشتی دیگه بچه رو بردار برو بابا گناهه

والا گناه سلامتی اون بچس،کسی که مادر میشه حداقل وظیفش اینه بفکر تغذیه مناسب کودکش باشه!بنظرم اون خانم خیلی مادر نمونه ای هستن ک حتی نسبت ب غیر فرزندشونم اهمیت نشون میدن

سلام 

عزیزم خوب شما اجازه نده اون خانم دخالت کنه رک جوابشو بده ولی شما هم تو خونه نون نبود یه غذای برنجی یا سیب زمینی میپختی بچه کامل سیر شه بیرون اومدنی هم تو کیفت میوه ای چیزی میزاشتی تو راه بهش بدی به جای کیک و ایمیوه دادن به بچه گرسنه یه تیکه نون بربری با شیر بده زودتر سیر میشه 

با تشکر جهت اطلاعات بیشتر لینک       بیشتر بدانید