2777
2789
عنوان

یعنی چی اینکار پسرا رفتارشون‌...

204 بازدید | 15 پست

اینقدحسود و خودخواهن

من خدایی تعریف نمیکنم خیلی خوشگلم همیشه ارایش شده و مرتب رفتم

بعدامشب بحث خوشگلی ی فامیلامشترک شد گفتم اصن خوشگل نیس بعد گفت ب نکته خوبی اشاره کردی حواسم باشه خوشگل باشه کسیو ک میگیرم وگرنه منم بهم میگن زنش اونوقت اگ اینجورباشه 

گفتم درحد ک روت بشه بگی زنم یاشوهرم ولی ن تااین حد گفت من خوشگل بی ارایش دوس دارم زور بهش داره بگه من خوشگلم

منم گفتم انشالا ی خوشگل نچرال قسمتت شه و ب هرک دلت برسی

گفت دعانکن هس گفتم عه خب مبارک کجاس گفت پرشهر اینقدزبون دراز منم چن تاعکس فرستادم گفتم بفرماایناخوبن بعدمیگه ‌کنارمن اینارو تصور کن چن تاعکس نچرال معمولی من خودم بینیم عمله

بعدگفتم بهت نمیان گفت چراگفتم نمیدونم (چیزی ب ذهنم نرسید بگم یکم خوردش کنم')گفت خب چراگفتم نمیدونم این قیافه هابهت نمیاد

بعددراومده میگه وقتی ی سبک سلیقه مدنظرت باشه ناخودگاه بهت میا بعدشم من گفتم خوشگل و بی ارایش

مثلامیخاس بگه توام خوشگلی و ارایش نکن

بعدگفتم عه مبارک خب اگ کسی زیرسزداری لباس اماده کنم گفت ن نظرم گفتم کسیم باشه خبردارمیشی

دلم خواس خفه ش کنم

چقدخودخواهن  یسریا ب زبون نمیارن طرفشون خوشگله🥺😒

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواز دوست پسرت خیلی سرتری؟

ازلحاظ خوشگلی بنظرخودم اره و چن نفر گفتن اره سرم خدایی اوایل میگفت خوشگلی و ناز حتی ی هفته پیشم میگفت توناز خوشگل خودمی اما اینقد بیشعوره میدونم میخاد فقط تخریب کنه ک اره هیچ آش دهن سوزی نیس و ازتوخوشگلترم هس و یکی دوبارم رودرو باخنده میدونم جدی نبوده گفته و منم زدم سیم اخر این اخربهش گفتم منم عاشق خوشگلیت نشدم دراون حدنیستی بگم وااااای چ خوشگل واییییی چ چیزیه معمولی ن خوشگلی ن زشت بعدگفت خب اره توام اینجوری خیلیا طبیعی خوشگلن خیلی خیلیافلان بهمان میدونستم ازحسادتشه چون وقتی پیششم توخیابون یاهرجاردمیشیم همه نگاهاروم زومه و واقعا حسوده وخودش اوایل میگفت نمیگم زیادپرو نشی

و دراخر گفت من نگفتم ازقیافه عملی یا چی خوشم نمیاد گفتم دختربدون ارایش دوس دارم خوشگل باشع ..

مثلامیخاس بگه کم ارایش کن یا ارایش نکن یکی ۲بارگفت قبلاها ک ارایش نکن زیاد و ازارایش زیادخوشم نمیاد

خدایاشکرت...❤️

ازلحاظ خوشگلی بنظرخودم اره و چن نفر گفتن اره سرم خدایی اوایل میگفت خوشگلی و ناز حتی ی هفته پیشم میگف ...

تونسبت اون احساست واقعی و عاشقانه اس ولی اون داره سیاست بازی درمیاره متاسفانه خیلی از مرداهمینن زبون بازودروغگو

تونسبت اون احساست واقعی و عاشقانه اس ولی اون داره سیاست بازی درمیاره متاسفانه خیلی از مرداهمینن زبون ...

دقیقااره خدایی..خب واقعا چرا بااید اینجوربگه یااینجوررفتاری داشته باشه؟؟؟

حالا اخرسر مثلا میخاس بگه توام خوشگلی اوکی ولی نگفت و غیرمستقیم گفت ک ازدختری ک ارایش نکنه دوس دارم خوشم میاد..ینیا توام ارایش نکن خوشگلی

🥺😒

خدایاشکرت...❤️

همشم میگن دختربدون آرایش دوسداریم و فلان یا آرایش نکن ولی تاازشون غافل میشی چششون دنبال دخترایی که ب ...

واقعا چراالکی یکی تخریب میکنن..یاشایدم اینکه میبینه خیلی خوشگل میشم ارایش میکنم میگه ارایش نکنع یکی نگاش کنه خخخ

حالا وقتی پیشش بودم بحث ازدواج و خوشگلی ادماشد گفت باباخوشگلی چیه عادی میشه ادم باید باطرفش زنش مث رفیق باشه

و میگفت چراخوشگلی مهمه درجه اول ب دلت بشینه اول اول بعدبقیه معیارا

بعدبهش میگم خب خداروشکر من از یه ذره هم گذشته زیادی خوشگل و دوس داشتنیم بعد ی خنده قشنگ میادرولباش نگام میکنه میگه بله بله ب زبون نمیاره زیاد ک خوشگلم...بعدگفت یسری ادمان ک هیزن منظورش یسری دخترابود خدایی گفتم چطورگفت باوجودخوشگلی زیادشون فک میکنن میتونن همه کارکنن و این بد گفتم اره دیدم ولی ادم ن زیادزشت ن خیلی خوشگل..جوری ک روت بشه بری توجمع یا هرجابگی فلانی زنم یا شوهرم بعدمیگفت بله بله

بس ک خودخواهه نمیگه توخوشگلی

خدایاشکرت...❤️

واقعا چراالکی یکی تخریب میکنن..یاشایدم اینکه میبینه خیلی خوشگل میشم ارایش میکنم میگه ارایش نکنع یکی ...

بعد اسم خانوما بد در رفته مردا که حتی به زنا حسودی میکنن!اگه اعصابتو بهم میریزه و ناامیدت میکنه از قلبت بیرونش کن بفکر خودت واین روزای جوونیت باش و ازهرلحظه اش برای پیشرفتت استفاده کن.

بعد اسم خانوما بد در رفته مردا که حتی به زنا حسودی میکنن!اگه اعصابتو بهم میریزه و ناامیدت میکنه از ق ...

ببین من مطمعنم الکی میگه ک پرو نشم یا جونگیرتم ی وقت کاری نکنم مثلا خیانتی سواستفاده ای چیزی

وگرنع خیلی دوسم دارع خدایی

خدایاشکرت...❤️

عزیزم چقدر توضیح میدی 

بیخیال مهم اینه اعتماد به نفس داری لنگ. نظر کسی نیستی

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️