2777
2789

گوشی های هواوی بگرد 

تو این رنج سامسونگ ابدا نگیر شیائومی هم همینطور 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی های هواوی بگرد  تو این رنج سامسونگ ابدا نگیر شیائومی هم همینطور

برعکس به نظرم هوآوی اصلا به درد نمیخوره الان هوآوی دستمه

نه دوربینشون به درد میخوره تو رده اقتصادی نه باتری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هواوی که تحریم شیائومی مای شغال سامسونگ گیر

آره اینم هست که هوآوی الان تحریمه و یه سری اپ‌ها رو نمیشه ازش استفاده کرد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین اگه دوربین و اینا خیلی برات مهم نیست صرفا باهاش نت گردی می‌کنی و تماس میگیری و این حرفا الان فکر کنم A14 سامسونگ بتونی بگیری 

اما اگه یکم بذاری روش در حد 10، 9 تومن میتونی ردمی نوت 10 پرو شیائومی رو بگیری من ازش استفاده نکردم ولی راجبش تحقیق کردم احتمالا همینو بگیرم دوربین خوبی داره تقریبا 

اگه اهل گیم زدن نیستی باتریش هم جواب میده بهت 

اگه خواستی ردمی نوت 10 پرو بگیری حتما رم 8 رو بگیر رم 6 به درد نمیخوره یه سری مشکل داره 

البته شنیدم شیائومی تشعشعاتش زیاده ولی راجبش تحقیق نکردم خودمم تاحالا شیائومی نداشتم ولی احتمالا این گوشی رو بگیرم راجبش هم تایپیک زدم خواستی بخون 

بلع سامسونگ خوبه

سامسونگ واسش پول خرج کنی آره خوبه 

ولی به نظرم رده‌های اقتصادیش خیلی به درد بخور نیست هرچند که خب پولشون هم زیاد نیست ولی بازم از هوآوی بهترن راجب شیائومی نظری ندارم استفاده نکردم ازش 

و اینکه راجب برندهای دیگه نمیدونم ولی اگه خواستی شیائومی بخری از نمایندگی بخر که فیک نباشه 

سامسونگ واسش پوب خرج کنی آره خوبه  ولی به نظرم رده‌های اقتصادیش خیلی به درد بخور نیست هرچند که ...

گگوشی اگقتصادی نباید انتظاری داشت فقط برای کارراه انداختنه

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
گگوشی اگقتصادی نباید انتظاری داشت فقط برای کارراه انداختنه

خب بازم اگه رده‌های اقتصادی سامسونگ رو با شیائومی مقایسه کنی راجب دوربین تو یه سریا شیائومی انگار بهتر از سامسونگ عمل کرده 

خب بازم اگه رده‌های اقتصادی سامسونگ رو با شیائومی مقایسه کنی راجب دوربین تو یه سریا شیائومی انگار به ...

ککالا گوشی شیائومی تلفیقی از چند تا برند گوشی

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
ککالا گوشی شیائومی تلفیقی از چند تا برند گوشی

من استفاده کننده‌ام کیفیت و کارایی واسم بیشتر از برند مهمه 

ولی اگه پولشو داشته باشی هیچی آیفون نمیشه درسته کار کردن باهاش تو ایران یکم سخته اما واقعا کیفیتشون خوبه دوربینشون هم که عالیه برند هم که هست کلاس هم داره تا چند سال هم میتونی ازش استفاده کنی خز و قدیمی نمیشه