nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 عنوان کی شوهر عصبی وبی محبت داره.... 100 بازدید | 4 پست مردا انگار افسار پاره کردن.درسته گرونیه فشار روش زیاده نباید رو زن خالی کنه کنه.امشب داشتم برا پسرم اشپزخونه شیر درست میکردم هی گریه گریه نمیدونمم چی میخواست شوهر نکبتم رفته بود اتاق خواب بخوابه عین وحشیا اومد فخش دادن و با مشت کوبید تو ایفون شکوندش که چرا گریع میکنه نمیگیریش.کلا اعصابش ضعیفه بعد بچه هم بدتر شده رابطمون انقد سرد شده اخر شبا کارم گریه اس این زندگی نبود کع دنبالش بودم واقعا.دیشب بازم رفت تو تخت تو اتاق خواب بخوابه گفتم برم خودم پیشش محبت کنم بهش منم نشم مث اون.هیچ تلاشی نمیکنه برا رابطمون نه محبتی بلده نه بیرونی هیچی .فقط وقتی رابطه میخاد برا همون چنددقیقه میاد پیشم.من اخه یه طرفه چیکار کنم شاید منم مقصرم.بعد زایمانم اعصابم ضعیف شده اگه محبتی از طرفش ببینم اون روژش انقد حالم خوبه رو بچه هم تاثیر میذاره حیف نمیبینم....با همه چیش دارم میسازم اخلاق بدش هیچی نداشتنش این حقم نیست کاش خدا صدامو میشنید... 1402/03/20 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 عصبی و زود جوش هست ولی بی محبت نیست خانواده دوسته شوهر من محبتو تو خریدن مایحتاج خونه میدونع
beellaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 259 آخی عزیزم خیلی سخته واقعن درکت میکنم درسته مجردم اما اینو میدونم هیچی بدتر از بی محبتی بی توجهی نیست 😿
asalbanoo7230 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 954 شوهر من محبتو تو خریدن مایحتاج خونه میدونع شوهر منم همینه میگه برا کی زندگی میکنم هرچی دارم مال شماس