2777
2789
عنوان

اهداتخمک

182 بازدید | 39 پست

سلام یکی ازدوستانم فردااهداداره اولین بارش خیلی هزینه رفتوامدتاالان دوتابچه کوچیک داره همسرم نداره بهش گفتن پولو بدعمل میدیم پیام داده بمن نکن پولموبخورن والا من سردرنمیارم بنظرتون چیکارکن هرچی گفته بدبستری وقبل عمل گفتن ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی گفته قبول نکردن

خب اهدا نكنه

اينم بگه ميرم بيمارستان همونجا واريز كنن در غير اينصورت نميرم تو اتاق عمل برا اهدا

اونا محتاج اهدا كننده هستن نه اين

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام خوبین منم میخام اهداکنم چن روز دیگ عملمه میشه لطفا بیای بم بگی دوستت چجور بود عملش؟خیای استرس د ...

سلام عملش اسون بود ولیرپولشوخوردن گفتن تخمکها پوچ بوده گویا تو تاپیکام قبلا گفتم

سلام عملش اسون بود ولیرپولشوخوردن گفتن تخمکها پوچ بوده گویا تو تاپیکام قبلا گفتم

اذیت نشد بعد عمل؟  ولی من دیدم نوشتن الان اگ پوچ باشه فک کنم ۴ تومنی میدن  راست میگن بعد عمل ی پنبه بزرگ میزارن تووازن خودش باید دراره

اذیت نشد بعد عمل؟  ولی من دیدم نوشتن الان اگ پوچ باشه فک کنم ۴ تومنی میدن  راست میگ ...

ن بابا عملش خیلی سبک نترس این بنده خدا سه میلیون فقط کرایه رفتوامدداده بود ب تهران خلاصه گیربدکسی افتاده بود

ببین من مامانم خونمونه   نمیخام بفهمه کسی.       میشخ لطفا همه چیزشو صفرتاصدبم ب ...

چقدربهت گفتن قیافت در چ سطحه بدعمل درد نداری ولی ۴۸ساعت بایداستراحت داشته باشی کم کم۲۴ساعت عملش ده بیس دقیقس ی خواب شیرین بعدشم بهوش میای ومرخصی

2790
2778
2791
2779
2792