2777
2789
عنوان

اهداتخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 39 پست
چقدربهت گفتن قیافت در چ سطحه بدعمل درد نداری ولی ۴۸ساعت بایداستراحت داشته باشی کم کم۲۴ساعت عملش ده ب ...

اخه ی خانومه بود بم گف ی پنبه ۴۰ سانتی میزارن توواژن خودت باید درش بیاری  و کلی گشادی میگیزی😞نمیدونم میخاس بترسونم یاراست گف ؟ توهمین تاپیکایم گف اینو . ترس انداحت تووجودم پولشم خیلی لازم دارم قیافم معمولیه.  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از طریق پیچ تواینستا واسطه پیدا کرده بود

ن من واسطه دارم  ولی اشناس  خود مرکز رویان شهرک سلامت اصفهان بم گف ک س روز بعد بهت پولو میدیم قرارداد امصا کردیم واسطه هم   دیدم از نزدیک  فک نمیکنم ادم بدی باشه

ببخشید چرند گفته خیالت راحت کم کم ۱۵شده هزینه اهدا

یعنی پنبه نمیزارن؟خونریزی نداره بعدش؟پریودی هام نامنظم‌نمیشه میگن پیری زودرس میگیرم دروعه؟محص رصای خدا بم راستشو بگو😞دلم اروم بگیره

ببخشید چرند گفته خیالت راحت کم کم ۱۵شده هزینه اهدا

تاجایی ک یادمه توخود مرکز سلامت زده بود ک  پوچ باشه ۴ تومنی میدن  اگ ۵ تاباشه ۷ یا ۸ تومن میدادن ۱۰ تا۱۲ تام شده بود فک کنم ۱۲ میلیون همینجور زیاد میشدن

بابا بیخیال این چریانداتو 

ینی بنطرت الکی میگن؟اون خانم واسطه هم بم گف من ۲۲ ساله کارم اینه هیجکدوم ازاینارو ندیدم 😞یبار پاپس کشیدم ولی دلم سوخت واسه خانواده ای ک چشم ب راهن دوباره شرو گردم کاراشو گردم