2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 📢

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست
الجی سامسونگ بوش  پاناسونیک

بوش متاسفانه فیکش زیاد شده😢

من همزن کاسه دار.چایساز.گوشکوب برقی.چرخ گوشت.مولتی کوکر.ابمیوه گیریم مارک بوشه، عکسشونو برای یه پیج که مشاوره خرید جهیزیه میداد فرستادم، گفتن فیکه اینا😭 خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برند های معروف خرده ریزای خوبی نمیزنن، مثلا بوش همزن و... اش خوب نیست اما لباسشویی و ظرفشویی خوبه

من شنیدم ماشین ظرفشویی سامسونگ هم خیلی قوی نیست

توصیه میکنم لباسشویی بگیر که حتما محفظه ادد واش داشته باشه خیلی به کار میاد، من ادد واش خواستم بگیرم فروشنده گفت به درد نمیخوره و پول الکی میدی نگرفتم اما پشیمون شدم

من کوشکوب برقی و همزن و اینا ناسا گرفتم خوب بود اما فک کنم الان دیگه این برند نیست اینا رو تفال بگیر

دو قلو هم جاگیره و هم گرونه واقعا 

من خودم ساید سامسونگمو فروختم دوقلوشو خربدم واقعاا راضیم. 

جاروبرقی هم دوو داشتم خوب بود قیمتشم خوبه. اما الکترولوکس فوق‌العادس اما فکر کنم الان 14 تومنه 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
مامان منم یخچال و لباسشوییش الجیه ولی یخچال ازین مدلایت که بالا فریزر پایین یخچال،به من میگه ازینا ن ...

مامان منم ساید داره گلم

منم ساید میگیرم 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بوش و فیلیپس خوب نیستن؟ شما داری جهیزیه میگیری؟

بوش و فیلیپسم عالین 

اره گلم

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بوش متاسفانه فیکش زیاد شده😢 من همزن کاسه دار.چایساز.گوشکوب برقی.چرخ گوشت.مولتی کوکر.ابمیوه گیریم م ...

گلم من بندرعباسمو زیاد میرم بازار برا پرسیدن مارکا 

همه وسایلا چینی شدن 

بوش 

پاناسونیک 

فیلیپس 

سامسونگ

فروشنده میگف کل وسایلا داره چین تولید میشه اما درجه بندی داره 

مثلا چین نمیاد بوش رو مث مارک نیولند تولید کنه 

صد در صدددد بهتره 

و اینکه خیالت راحت و ناراحت نباش مارک خوبیه حتی فیکش