2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 📢

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست

اگه هزینه برات مهم نیس یخچالتو 32فوت بگیر جاداره

منم الجی 32فوت میگیرم

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من وسایل کوچیکمو میخوام یا یورولوکس یا پاناسونیک بگیرم 

تعریف یورولوکسم شنیدم اخه...

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسشویی پاکشوما دارم ده ساله استفاده میکنم پتو  موکت آشپزخونه و تشک هم توش میشورم خیلی خوبه. سطلی هم نیست در جلو هست.

ماشین ظرفشویی جی پلاس دارم چهار ساله راضیم

اتو فیلیپس دارم 10 ساله

چایساز فلر 10 ساله

یخچال اسنوا بگیر نگیر داره برای من از اول مشکل داشت الآنم برد تنظیم دمای سوخته.مامانم دوو داره عالیه‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
گلم من بندرعباسمو زیاد میرم بازار برا پرسیدن مارکا  همه وسایلا چینی شدن  بوش  پانا ...

ممنون که گفتی،خیلی ناراحت بودم🥺

اون پیج که مشاوره خریدجهیزیه داد بهم.گفت در نگاه اول بوش کارتن مشکی بود بدون اصل نیست ،بعدش کد وسیله رو تو سایت بوش هوم سرچ کن اگه موجود نبود یعنی فیکه.

ولی خب تو همون سایت برای مثال چایسازشو نگاه میکردم نوشته بود ساخت اسلوونی. متوجه شدم همین محصولات سایت بوش هوم هم اصل آلمان نیستن‌.

عزیزم ساید نگیر اصلا جا نداره فقط نما داره من ساید ال جی دارم مجبور شدم برم دوقلو سامسونگ بگیرم خیلی راضی هستم

جارو  برقی بوش اصل اگر پیدا کنید خیلی خوبه الان همه تر‌کیه ای شدن

من 1لباسشویی و ظرفشویی ال جی دارم عالیه

جاروم بوش خیلی خوبه

غذا ساز و چایی،ساز تفال

خرد کن مولینکس

چرخ گوشت و ابمیوه‌گیری پاناسونیک

سرخ کن بدون روغن تفال

چهار کاره پلو پز هم هاردستون

خیلی راضی هستم

یدونه همسر و مامان عاشق

یک سال و دو ماهه استفاده میکنم.

تلویزیون سامسونگ راضیم.

لباسشویی پاکشوما دارم و راضیم.

ظرفشویی بوش دارم راضیم.

خرد کن مایر آلمان هست و راضیم.

آبمیوه گیری مایر آلمان هست و راضیم ‌.

آسیاب بزرگم مولینکسه و راضی هستم.

آسیاب کوچک و مخلوط کنم دسینی استار کیچن هست و راضیم ‌.

پلوپز ۸ کاره ی میگل دارم و فقط از آرام پزش استفاده میکنم و راضیم.

اتو بخار گوسونیک دارم و راضیم.

جارو برقی فیلیپس دارم و راضیم.

گوشت کوب برقی براون که تا حالا استفاده نکردم.

سرخ کن دلونگی دارم  و استفاده نکردم تا حالا.

اون توستر کومتای دارم راضیم.

چای ساز نانیوا دارم و راضیم.

اسنک ساز دسینی دارم و یکبار استفاده کردم ،خوبه اما شستشوش سخته.

یخچال فریزرم دوو هست و راضیم.

🤔🤔🤔اگر چیزی جا موند بپرس بگم هر چند همینا رو خریدم فقط.چیزی برقی دیگه یادم نمیاد که خریده باشم.

ساید کدوم مدلش خوبه؟ انتخاب کردی ؟

نه گلم هنوز 

ممنون که گفتی،خیلی ناراحت بودم🥺 اون پیج که مشاوره خریدجهیزیه داد بهم.گفت در نگاه اول بوش کارتن مشک ...

فداتشم❤️‍

ایشاالله خوشبخت بشی عزیزدلم🌹😍