2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 📢

333 بازدید | 41 پست

سلام خانوما،برای جهیزیه لوازم برقی آشپزخانه و یخچال.تلویزیون.لباسشویی و جاروبرقی چه مارکی رو راضی هستید و پیشنهاد میکنید؟

اگه بگید چه مدته استفاده میکنید و رضایت دارید ممنون میشم 😊🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم ده ساله ماشین لباسشویی و یخچال وتلویزیون الجی داره خیلی راضیه 

خودمم میخوام یخچال و ماشین لباسشوییمو الجی بگیرم

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
من مامانم ده ساله ماشین لباسشویی و یخچال وتلویزیون الجی داره خیلی راضیه  خودمم میخوام یخچال و ...

جارو برقی هم فقط پاناسونیک

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
من مامانم ده ساله ماشین لباسشویی و یخچال وتلویزیون الجی داره خیلی راضیه  خودمم میخوام یخچال و ...

مامان منم یخچال و لباسشوییش الجیه ولی یخچال ازین مدلایت که بالا فریزر پایین یخچال،به من میگه ازینا نگیر ساید بگیری بهتره.

شما چه مدل از ال جی رو میخواین بخرین؟

مامان منم یخچال و لباسشوییش الجیه ولی یخچال ازین مدلایت که بالا فریزر پایین یخچال،به من میگه ازینا ن ...

ساید فقط قیافه داره و جای کم. اگه کیفیت و جا مهمه برات بجای ساید دوقلو بخر. 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

سلام 

من دوساله جهیزیه خریدم (میدونم زمان کمی هست) اما تا الان همه چی اوکی بوده

لباسشویی و یخچال (یخچال همسرم از زندگی مجردی داشت هفت ساله استفاده میکنه) سامسونگ، اما زن داداشم ال جی خرید اونم چند ساله استفاده میکنه خوب بود، من ندیدم کسی برند ایرانی بخره و راضی باشه، جاریم لباسشویی اسنوا خرید میگه اتصالی داره مدام

جارو برقی بوش گرفتم خوب بود

ماکروفر و توستر و اینا هم ال جی که خوب بود 

چایساز برند استار گرفتم خوب نبود، زارت خراب شد اما چایساز و این خورده ریزا تفال بهترین برنده 

اگر تهران هستین برای لوازم برقی حتما برین امین ظهور خرید کنین

مامان منم یخچال و لباسشوییش الجیه ولی یخچال ازین مدلایت که بالا فریزر پایین یخچال،به من میگه ازینا ن ...

به نظرم ساید نگیر، ال جی و سامسونگ برندهای خوبی هستن برای یخچال اما مدل های ال جی از سامسونگ هم قشنگ تره هم بیشتر جا داره