2777
2789
عنوان

حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست
یا میتونی موسیقی یا ورزش هم بری همیشه نباید از طریق درس موفق شد 

موسیقی که متاسفانه پدرم مخالف هستن ورزشو اما قراره برم به اضفافه کلاس زبان یکی دیگه میخوام برم که اینم حسابداریه که دو به شکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم انسانی بهتروکاربردی تره ولی بستگی بهودت وعلاقت داره حتما مشورت بگیر ازبزرگترا ومشاور من نگرفتم ...

من به خالم گفتم خالم خودش رفته مدرکشم گرفته گفت خیلی به دردت میخوره ولی چون سنم کمه خودم  دو به شکم 

من دبیرستان حسابداری خوندم معدلمم۱۹بود الان هم دانشجوی حسابداری ام بیرون هم کلاس رفتم ولی بازم مشکل ...

اخه باید کار اموز شی این چیزا رو یاد بگیری به هرحال که باید دوره مقدماتی رو بگذرونی  درباره برنامه هاشم تا اونجایی که فهمیدم پولیه که ....بهتر نیست اول همون کلاسش برم

کلاس گیتار هم رفتم الان همونجوری گیتارم داره خاک میخوره:)این چیژا فقط پولتو حروم میکنه من ۳میلیون پو ...

نمیدونم والا به حرحال من میخوام برم ولی سنم کمه مثلا چند سال دیگه برم یا امسال کلا نمیدونم چیکار کنم