2789

سخت هست ولی بهتر از زندگی کنار یه آدم اشتباه و سمیه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل داری ک خوبه 

اگ بچه هم نداشته باشی کلا ک عالیه

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
دنبال همچین تاپیکی بودم🥲 اگه ادم شغل داشته باشه و بچه هم نداشته باشه جدایی سخته؟ چجوری میگذره

منم بچه ندارم 

بنظر من بستگی ب علت جدایی داره .اگه آدم از شوهرش دیگه ناامید شده باشه ، بنظر من ی جور رهایی هست 

شما هم داری جدا میشی ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم بچه ندارم  بنظر من بستگی ب علت جدایی داره .اگه آدم از شوهرش دیگه ناامید شده باشه ، بنظر من ...

نه هنوز

ولی گاهی بهش فکر میکنم

نیازای روحیم اصلااا دیده نمیشه اصلا با من وقت نمیگذرونه همون تایم استراحتشم کلا با رفیقاشه

خیلی تنهام

شما دلیلت چیه

چند روز پیش یک دوستی مشورت میخواست من نظرم گفتم دوستان با فحش بنده را مورد عنایت قرار دادند.

من خودم جایی کار میکنم و پست اداری دارم که سر و کارم با انواع و اقسام مسائل روز جامعه است و نوعی تصمیم گیرنده در این خصوص هستیم. برام عجیب بود یک تجربه را مثال زدم گفتند چرا ترویج طلاق میکنی🤷‍♀️

یه خانم پرستاری بود می آمد برای کارهای جدایی و ... بچه نداشت همه چیز بخشید که فقط تو زندگیش نباشه خاطرم هست سه بار دیدمش آشفته و درب و داغون صورت خسته پکر اصلا شیک و روتین نبود.

رییس بیمارستان اقوامش بود و همراهش بود من دیدمش و میشناختمتش و باب آشنایی باز شد.سه ماه بعد خواهرم بردن بیمارستان سرم بزنه من رفتم بهش سر بزنم این خانم ما را شناخت کلی احوالپرسی منم نگاهش کردم گفتم شما و خودش معرفی کرد، کلی سرحال، شیک، شاد، ابروهاش قشنگ درست کرده بود حالش خوب بود از چهره اش مشخص بود.

بستگی به خودت اهدافت نگاهت و روش زندگیت داره.

اگه دور از جونت بری بازیچه مردهای احمق بشی روزگار خوبی برات پیس بینی نمیکنم.

اگر روشت بشه کار، مطالعه، ورزش، تناسب اندم، رژیم متعادل، مسافرت و کلی کارهای خوب که مطمئنم جز برنامه های اصلی شماست حال دلت خوبه‌

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
چند روز پیش یک دوستی مشورت میخواست من نظرم گفتم دوستان با فحش بنده را مورد عنایت قرار دادند. من خود ...

ببخشید از کجا میدونید ورزش ، تفریح و .... قرارع جزو برنامه هام باشه ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم بچه ندارم  بنظر من بستگی ب علت جدایی داره .اگه آدم از شوهرش دیگه ناامید شده باشه ، بنظر من ...

عزیزم من کامل در جریان مشکلت هستم  خودت  بهتر از هرکس دیگه ای  میتونی تصمیم درست بگیری و خدارو شکر کنن که حق طلاق داری .  ولی اینکه اگر میخواست با کسی ارتباط برقرار کنه خب  نمیورد ش  تو خونه  خودش که هر لحظه امکان اومدنت باشه من برام سواله  یعنی نترسیده تو سر برسی؟ 

این کاربری متعلق به دونفر است .