2777
2789
ببخشید از کجا میدونید ورزش ، تفریح و .... قرارع جزو برنامه هام باشه ؟

چون من شما را یک خانم با اصول و باوقار میدانم که هدفتون از جدایی حذف تمام معادلات غلط زندگی و ایجاد یک روتین درست و شاد برای خودتان هست.

خانم آگاه و دانایی که نگران حال دلشه زندگیش را بر مبنای کارهای مثبت و درست تنظیم میکنه تا بتوانه از موقعیت قبلی جدا و به سمت اهداف درست حرکت کنه.

انشالله آینده ما خیلی قشنگتر و زیباتر از گذشته باسه🥰🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم من کامل در جریان مشکلت هستم  خودت  بهتر از هرکس دیگه ای  میتونی تصمیم درست بگیر ...

عزیزم بخدا خودم هم هزار و یک جور سوال تو ذهنمه... ی بار کلا تجزیه میکنم اتفاقات رو میرسم ب اینکه خیانت بوده 

ی بار هم از ی روش دیگه بذقضیه نگاه میکنم ، میگم خب شایدم نبوده 

ولی چیزی که اینجا پرسیدید ، خب ببینید من ساعت سه و نیم رفتم و معمولا می‌دونه شوهرم که تا ساعت پنج ،،، مدرسه هستم 

( زنگ آخر ) ،، پس میشه گفت تا ی حدی خیالش راحت بوده که حداقل تا یکساعت آینده نمیام 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون من شما را یک خانم با اصول و باوقار میدانم که هدفتون از جدایی حذف تمام معادلات غلط زندگی و ایجاد ...

خیلی ممنونم از لطفتون 🌱💫💚

خدا کمک کنه تصمیم درست بگیرم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم بخدا خودم هم هزار و یک جور سوال تو ذهنمه... ی بار کلا تجزیه میکنم اتفاقات رو میرسم ب اینکه خیا ...

آها  پس  خیالش راحت بوده  بعد اینکه  دقیقا اون ساعتی کا نبودید  باید میومد  کاغذ  دیواری میدید؟ اصلا کی این ساعت میاد  در خونه  کسی؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

آها  پس  خیالش راحت بوده  بعد اینکه  دقیقا اون ساعتی کا نبودید  باید میومد ...

منم همینا تو کتم نمیره 😑

ساعت چهار ظهر ، گرما. آخه چه واجب بوده بیاد کاغذ دیواری ببینه ، در نبود من !!!!

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خیلی ممنونم از لطفتون 🌱💫💚 خدا کمک کنه تصمیم درست بگیرم 

انشالله اگه موردت خیانت، اعتیاد، دست بزن هست برای جدایی درنگ نکن چون بچه هم نداری.

دختری ۲۵ ساله مراجعه کرد بچه نداشت شوهرش خیانت کرد، کتک میزد، طلبکار زنش بود، بد دهن و ... حق طلاقم نداشت یجوری کمکش کردم که نجاتش بدم دختره قرص ماه خوشگل خوش اندام حیف بود زن مرد احمقی باشه که نه تنها پشیمان نبود وقیح هم بود.

شنیدم به خانمه میگفت دستت بخ جایی بند نیست برمیگردی آدمت میکنم خودم شدم پارتی اش جوری انداختمش جلو که اونهایی که حق طلاق دارند اینقدر راحت جدا نشدند لیاقت نداشت. تازه من باهاش حرف میزدم به من هتاکی میکرد ادبش کردم، گفتم صحبت کنی میندازمت بیرون😂دختره گفتم حرف بزن اینقدر حرص میخورد پسره که اجازه حرف زدن نداشت.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ببخشید شما قاضی هستید ؟؟

نه عزیزم ولی در همین حدوده 

من نی نی سایت را به لطف یک ارباب رجوع پیدا کردم اومد کلی حرف زد بهش گفتم خوشبحالت چقدر سبک شدی ما کجا بریم آدرس داد اومدم دیدم چقدر میشه هم کمک کرد هم کمک گرفن بدون اینکه دیگران بدونن شما کی هستید‌.

نه عزیزم ولی در همین حدوده  من نی نی سایت را به لطف یک ارباب رجوع پیدا کردم اومد کلی حرف زد به ...

اها درسته .ببخشید شما تاپیک های منو خوندید ؟؟

تو دو راهی بدی گیر کردم 😔💔

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اها درسته .ببخشید شما تاپیک های منو خوندید ؟؟ تو دو راهی بدی گیر کردم 😔💔

نه عزیزم 

اگه کل واقعیت را نوشتید من وقت میگذارم میخونم و نظر شخصی ام برات توی خصوصی مینویسم. 

نه عزیزم  اگه کل واقعیت را نوشتید من وقت میگذارم میخونم و نظر شخصی ام برات توی خصوصی مینویسم.& ...

من درخواست الان میدم بهتون و تا حد زیادی اونجا براتون تعریف میکنم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔