2789
عنوان

حس ششمی

693 بازدید | 153 پست

جدیدا از این تاپیکا زیاد شده

راسته ؟ یعنی جدی نتیجه گرفتین از حرفاشون اعتقاد دارین؟؟

اونایی که حس ششمین بگن چجوری حس میگیرن پیش گویی میکنن  

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا یکی بود هر چیییییی گف راست بود برای من😐فق یه موردو اشتباه گفت وگرنه همششسششششششش درست بود ...

جدی ؟ برا چن سال پیشه

میشه تگش کنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
تو یه تایپیکی دیدم خودت داشتی حس ششمتو میگفتی     ملتو اسکول میکنی؟!

😂😂😂 نمی‌گفتم گفتم سوالتو بپرس استارترم فک کرد حس ششمیم به خودشم گفتم نیستم این کارا برا سرگرمیه اعتقاد ندارم .....

والا از هیچ جا من اولین چیزی که به ذهنم برسه رو میگم حالا بیشتر وقتا درست میشه خداروشکر 😍 قطعا ب خاطر اینه ک ب خدا ایمان دارم مطمئنم که هست و عاشقشم و خیلی دعا میکنم دعا خیلی خوووبه خیلی تاثیر داره تو زندگی

ببين من يه سري شوهرم ازم دور بود 

بعد حدود يه ساعت تلفنش اشغال بود 

بعد بهم گفت اره با مستاجر دعوام شد و داشتم با اون حرف ميزدم 

يه حس ششمي اينجا بهم گفت شوهرت چرت ميگه 

با خانوادش دعوا داشته، شك نكن و ازت پنهان ميكنه  

دو هفته بعد فهميدم ، توي همون تايم پا پدر مادرش چلنج داشته و كه اينو خواهرش رو ميخواستن به زور اشتي بدن 

و دادن، و من بعدا اتفاقي فهميدم اينا آشتي كردن 

واقعا بعضي موقع ها درست از آب در مياد 

والا از هیچ جا من اولین چیزی که به ذهنم برسه رو میگم حالا بیشتر وقتا درست میشه خداروشکر 😍 قطعا ب خا ...

مثلا یه سوال بپرس من اولین چیزی که به ذهنم میرسه بگم 

ببینم شاید منم حس ششمیم  

همین دو سه روز پیش اسمش حنانه بود @hananhe

@hananhe