2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 153 پست
والا از هیچ جا من اولین چیزی که به ذهنم برسه رو میگم حالا بیشتر وقتا درست میشه خداروشکر 😍 قطعا ب خا ...

خب میشه برای منم همینطوری بگی

25 روز دیگ زنگ میزنه به پدرم اجازه خواستگاری میگیره

میشه بگی چی میشه پدرم قبول میکنه؟ازش خوشش میاد؟

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين من يه سري شوهرم ازم دور بود  بعد حدود يه ساعت تلفنش اشغال بود  بعد بهم گفت اره با م ...

چه جالب 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
اره حنانه هم برا منو گفت جالب بود 😍😍😍

برای تو هم درست بود؟؟ 😐من حتی ویژگی ظاهریم قدمم درست گفت وزنم پوستم فصل تولدم رشته ای ک درس میخونم بخدا همش راست بود وزنم رو با یه کیلو اختلاف گف

حس میکنم اره بازم میگم فقط ی حسه  تلاش کن ان شاء اللّٰه ک میشی بله

منو بگو عزیزم... عشقم برمیگرده اگه آره کی برمیگرده بهم می‌رسیم؟ زهرا هستم گلم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
خب میشه برای منم همینطوری بگی 25 روز دیگ زنگ میزنه به پدرم اجازه خواستگاری میگیره میشه بگی چی میشه ...

حس میکنم پدرتون قبول می‌کنه اره شاید خودت ب ی بهونه ای دو به شک بشی  حس چندانی ندارم ولی ان شاء اللّٰه اگه قسمت همید خوشبخت بشید ♥️

خب رنگ لباسم چه رنگیه اولین چیزی که به ذهنتون میرسه بگین

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
حس میکنم پدرتون قبول می‌کنه اره شاید خودت ب ی بهونه ای دو به شک بشی  حس چندانی ندارم ولی ان شاء ...

کنکور چی میارم؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
آبی

جدی آبیه  حس ششمی هستی