2777
2789

سلام دوستان من زایمان کردم ۲۰روزه دوقلو دارم چون بچه هام زود به دنیا اومدن بیمارستان بودن من همش رو پا بودم و به خودم نرسیدم الان خیلی لاغر شدم ۵۷ کیلو شدم 

ازین طرف ازم خون میره ازون طرف شیر میدم و فعالیت زیاد دارم و کم خوابی

قرص تقویتی مواد غذایی هرچی میدونید توروخدا بگید دارم از بین میرم از شدت ضعف

یسری چیزا هم ک برای شیردهی خوب نیست..

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

آبگوشت ماهیچه من روز های اول میخوردم خیلی خوب بود قوت میداد بهم و مغزیجات 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو هفته هست زایمان کردم ۵۳ شدم

چی میخوری شما؟

من نمیدونم اصلا چی بخورم هروی میای بخوری نفخ داره برای بچه خوب نیس

منم وقتی زایمان کردم ازبس لاغر شدم داغون شدم تازه من اضطراب شدیدم گرفتم 🥺😓😓😓

من از نظر روحی هم داغون شدم 

استرس دوقلو بزرگ کردن هم دارم 

بعدش دوباره خوب شدی؟

چی میخوری شما؟ من نمیدونم اصلا چی بخورم هروی میای بخوری نفخ داره برای بچه خوب نیس

من کمپوت زیاد میخورم کمپوت اناناس برای بخیه ام هر روز ابگوشت فقط ابشو میخورم ساقه طلایی بادام خرما و ناهار شامم که برنج و خورشت

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من از نظر روحی هم داغون شدم  استرس دوقلو بزرگ کردن هم دارم  بعدش دوباره خوب شدی؟

اره خداروشکر خیلی خیلی خوب شدم 

من ک میگفتم میمیرم از اضطراب نمیدونی چقد لاغر شدم تازه بچم خوب بود اصلا اذیت نمیکرد ولی الکی اضطراب گرفتم هنوز تپش قلبودارم الان پسرم یکسال و پنج ماهشه تقریبا چهارماهه ک تحت نظر دکترم و خوب شدم

چی میخوری شما؟ من نمیدونم اصلا چی بخورم هروی میای بخوری نفخ داره برای بچه خوب نیس

چلوگوشت روش روغن حیوانی بریز . جوجه کباب خونگی درست کنید کاچی . چهارمغز پسته بادوم و .. کره عسل شیره انگور . موز و ...