دوتا بچه دارم ۸ماهه از همسرم جدا زندگی میکنم اون اشتی نمیکنه سر چیزای بیخودباهم دعوامون شد لج کرده میگه فقط جداشیم.بدون اینکه بگین مهریه و حقوق و...ی پیشنهاد برا اشتی بدین..باحرف زدن و ریش سفیدم درست نشد..اگه دعانویس خوب یا راهکار دارین دعاتون میکنم بهم بگین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیشه که الکی ادم جدا بشه حتما یه چی ا نظرش مهمی هست
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
اول دعای قرآنی و نذر و سوره الرحمن و طلاق رو بخون زیاد .بعد توکل به خدا کن و ببین ایراد کار کجاست اگر خودتون هستید که اصلاح کنید اگر اونم هست سعی کنید بهش محبت کنید تا درستش کنید .
عزیزم باور کن دعانویس بدتر خراب میکنه چون با دعا گرفتن ببخشید پای خدا از اون زندگی قطع و پای از ما بهترون باز میکنیم حالا فکرکن اون زندگی بهتر میشه یا بدتر