2777
2789
عنوان

اسهال در هفته اخر بارداری😭

1536 بازدید | 25 پست

روزی ۳یا ۴بار میرم دسشویی ولی دلپیچه میگرتم اونطوری شدید شدید نیس ولی اذیتم چکار کنم نگید دکتر فعلا نمیتونم برم نه خونی نه اونقدرا شل مایعات هم زیاد میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم طبیعی میخام به دنیا بیارمش 

خب عزیزم نزدیک زایمانته  برا منم دعا کن یه زایشگاه برو دهانه رحمتو ببین چکت کنن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
خب عزیزم نزدیک زایمانته  برا منم دعا کن یه زایشگاه برو دهانه رحمتو ببین چکت کنن

حتما برا همه دعا میکنم چون خیلی اذیت شدم تا باردار شدم وهمین طور تو بارداری ینی خطر نیس اسهال🥺 چن روز دیگ‌میرم ماما رحممو ببینه 

حتما برا همه دعا میکنم چون خیلی اذیت شدم تا باردار شدم وهمین طور تو بارداری ینی خطر نیس اسهال🥺 چن ر ...

بدنیس امشب بری چک شی 

منم اینجوری شدم یادمه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ینی چی برا رحم چک بشم ک چی بشه؟میشه کامل توضیح بدی اولین بارمه هیچ تجربه ایی ندارم 

دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگ

معاینه میکنن میبینن دهانه رحمت چندسانت بازشده نزدیک زایمانته یا ن

دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگ معاینه می ...

وای نه میترسم بعدشوهرم قبول نمیکنه منوببره پنجشنبه تاریخ زایمانمه اگ دردم نگرف جمعه میرم زایشگاه ببینن 

دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگ معاینه می ...

بچه داری؟ نزدیک زایمانت اسهال شدی؟ توروخدا یه چی بگو دلمو اروم کنه من حتی از نزدیکی میترسم یه ماه حتی شوهرم قبول نمیکنه میگ خطره برا بچه 

بچه داری؟ نزدیک زایمانت اسهال شدی؟ توروخدا یه چی بگو دلمو اروم کنه من حتی از نزدیکی میترسم یه ماه حت ...

ب حاطر زایمان طبیعی نگرانی؟چرا سزارین نرفتی؟