mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 عنوان اسهال در هفته اخر بارداری😭 1536 بازدید | 25 پست روزی ۳یا ۴بار میرم دسشویی ولی دلپیچه میگرتم اونطوری شدید شدید نیس ولی اذیتم چکار کنم نگید دکتر فعلا نمیتونم برم نه خونی نه اونقدرا شل مایعات هم زیاد میخورم 1402/03/19 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 علایم نزدیک شدن ب زایمانه طبیعی میخوای؟ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 علایم نزدیک شدن ب زایمانه طبیعی میخوای؟ اره عزیزم طبیعی میخام به دنیا بیارمش
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اره عزیزم طبیعی میخام به دنیا بیارمش خب عزیزم نزدیک زایمانته برا منم دعا کن یه زایشگاه برو دهانه رحمتو ببین چکت کنن هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 نشانه زایمانه همین روزا زایمان میکنین خدا از دهنتون بشنوه اولین بچس پیرم کرد بخدااا پیررر تا بیارمش به ایندنیا دق مرگم میده
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 خب عزیزم نزدیک زایمانته برا منم دعا کن یه زایشگاه برو دهانه رحمتو ببین چکت کنن حتما برا همه دعا میکنم چون خیلی اذیت شدم تا باردار شدم وهمین طور تو بارداری ینی خطر نیس اسهال🥺 چن روز دیگمیرم ماما رحممو ببینه
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 حتما برا همه دعا میکنم چون خیلی اذیت شدم تا باردار شدم وهمین طور تو بارداری ینی خطر نیس اسهال🥺 چن ر ... بدنیس امشب بری چک شی منم اینجوری شدم یادمه هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 بدنیس امشب بری چک شی منم اینجوری شدم یادمه ینی چی برا رحم چک بشم ک چی بشه؟میشه کامل توضیح بدی اولین بارمه هیچ تجربه ایی ندارم
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 ینی چی برا رحم چک بشم ک چی بشه؟میشه کامل توضیح بدی اولین بارمه هیچ تجربه ایی ندارم دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگمعاینه میکنن میبینن دهانه رحمت چندسانت بازشده نزدیک زایمانته یا ن هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگ معاینه می ... وای نه میترسم بعدشوهرم قبول نمیکنه منوببره پنجشنبه تاریخ زایمانمه اگ دردم نگرف جمعه میرم زایشگاه ببینن
mamanabasm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 163 دهانه رحم نزدیک زایمان شروع میشه نرم شدن و باز شدن از ۱سانت تا ۱۰سانت ک موقعه زایمانه دیگ معاینه می ... بچه داری؟ نزدیک زایمانت اسهال شدی؟ توروخدا یه چی بگو دلمو اروم کنه من حتی از نزدیکی میترسم یه ماه حتی شوهرم قبول نمیکنه میگ خطره برا بچه
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 بچه داری؟ نزدیک زایمانت اسهال شدی؟ توروخدا یه چی بگو دلمو اروم کنه من حتی از نزدیکی میترسم یه ماه حت ... ب حاطر زایمان طبیعی نگرانی؟چرا سزارین نرفتی؟ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
آتناخانومم عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2347 اسهال از نشانه های قبل زایمان هست، استرس نداری ب خاطر زایمان طبیعی؟