2777
2789

من ی پسر ۳ ساله دارم 

خونه مادر شوهرم هیچ وقت مرتب نیست همش ریخت و پاشه بخاطر همین وسایل ریزه پیزه تو دست زیاده 

خواهرشوهرم‌هر چی گم میشه میندازه گردن پسرم 

چندین بار گفته 

منم ب شوهرم گفتم میگه تو بچه ای این چیزا چیه بچس دیگ گم کرده 

واسم خیلی سنگینه چون چیزایی ک بچه نمی تونه دست بزنه رم انداختن گررن پسرم 

دیروز کلی دعوا کردم گفتم دیگ پسرمو تن تن نبر خونه مامانت

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همراه بچه تون باش و مراقب باش .... شاید واقعا اونم‌یه جایی میندازه گاهی وقتا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من واسه چنین چیزی اعصابمو به هم نمیریزم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خب همراه بچه تون باش و مراقب باش .... شاید واقعا اونم‌یه جایی میندازه گاهی وقتا

ن بیشتر وقتا با باباش میره بچه ک نمیفهمه اوناام نمیفهمن ک وسایلاشونو جم و جور کنن بزارن‌بالا

حساس نباش . ول کن بابا .

بخاطر هرمونای بارداریه بیشتر سر همه چیز حساس شدم همه چیز 😑😑😑😑😑

ن بیشتر وقتا با باباش میره بچه ک نمیفهمه اوناام نمیفهمن ک وسایلاشونو جم و جور کنن بزارن‌بالا

پس تقصیر از خودته

تو نمیتونی هم بچه تو بفرستی خونه بقیه هم‌براشون تعیین تکلیف کنی وسایلشون رو کجا بذارن ....

حتی اگر اون بقیه پدربزرگ مادربزرگ بچه ات باشند و دوستش داشته باشند... تو داری وطیفه خودت کوتاهی میکنی و درعوض از دیگران پرتوقعی...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پس تقصیر از خودته تو نمیتونی هم بچه تو بفرستی خونه بقیه هم‌براشون تعیین تکلیف کنی وسایلشون رو کجا ب ...

خب من نمی تونم هفته ای س چهار بار برم‌خونه مادرشوهرم‌ خودمم باردارم اخراشه 

من اصلا بهشون تععین تکلیف نکردم 

فقط ناراحتیمو ب شوهرم گفتم 😐😐

خب من نمی تونم هفته ای س چهار بار برم‌خونه مادرشوهرم‌ خودمم باردارم اخراشه  من اصلا بهشون تععی ...

توقعت و همینکه اینو میگی... رو میگم توقع زیادی داری و تعیین تکلیف کردی

خب من نمی تونم هفته ای س چهار بار برم‌خونه مادرشوهرم‌ خودمم باردارم اخراشه  من اصلا بهشون تععی ...

خب پس بی خیال باش به این‌حرفا 🌹