2777
2789
عنوان

دعوا

220 بازدید | 10 پست

خانومای متاهل شما بدترین حرفی که همسرتون تو دعوا بهتون زده و خیلی ناراحتتون کرده چی بوده؟

مثلا گفته اشتباه کردم باهات ازدواج کردم؟ و از این موارد 

و شما چی گفتین یا چیکار کردین؟

اره بار ها تو دعوا مثلا اینکه کاش هیچوقت باهات آشنا نمیشدم یا زندگیمو جهنم کردی 

هیچ کاری نکردم و هیچی نگفتم فقط صدای شکسته شدنمو شنیدم با اینکه میدونم حرفای دلش نیست و وقتی عصبانی میشه هر حرفی حتی از اینا بدتر میزنه اما هربار بیشتر از قبل خورد میشم 

اره بار ها تو دعوا مثلا اینکه کاش هیچوقت باهات آشنا نمیشدم یا زندگیمو جهنم کردی  هیچ کاری نکرد ...

آره آدم خیلی سرشکسته میشه خب 

بعدش میاد عذرخواهی کنه یا بی خیاله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آدم خیلی سرشکسته میشه خب  بعدش میاد عذرخواهی کنه یا بی خیاله؟

بعدش خیلی پشیمون میشه خیلی ها اما دلی که شکست دیگه شکست هر چقدر هم بگذره باز هم جای یه زخم قدیمی رو حس میکنی

بعدش خیلی پشیمون میشه خیلی ها اما دلی که شکست دیگه شکست هر چقدر هم بگذره باز هم جای یه زخم قدیمی رو ...

دقیقا 

شوهر منم فوری عذاب وجدان میگیره و عذرخواهی میکنه 

اما من که نمیتونم فراموش کنم 

چهار بار این تاپیک ثبت شده☹️☹️ همش ارور میزد 

ولی همه رو هم ثبت کرده😬😬

نه بدترین حرفش که خیلیییی عصبی بشه میگه کثافت تازه اونم اگه خیلی ناراحت عصبی بشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
آخی چه شوهر خوبی😃😃

نه بابا خیلی م خوب نیست 

رفتارش موزیانه است مثلا با یه خانومی چت میکرد من فهمیدم 

ولی اهل کتک کاری اینا نیست فوش نمیده عصبی نمیشه توهین نمیکنه غذا هرچی هرجور باشه چیزی نمیگه احترام خیلی میزاره مهربونه خسیس نیست وقتی جایی میریم تو خیابون یا مهمانی بریم حتا جلو من راه نمیره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم